Miki Đuričić je u emisiji samouvereno ušao i upustio se u vatrenu svađu sa Anom Ćurčić. Anina iritacija Mikijevim rečima bila je toliko intenzivna da je hrabro polila sokom voditeljku i naglo napustila emisiju. Voditelj je bio potpuno zatečen ponašanjem ovog zadrugara. Miki je samouvereno tvrdio da je Ana posebno tražila njegov broj telefona kako bi razgovarala o stvarima sa njim i njegovom suprugom. Kada se voditelj raspitivao o Aninim motivima zbog kojih želi da stupi u kontakt sa Mikijem, ona je prkosno prelila sok i odjurila iz emisije.

 

 

Voditeljka je izrazila apsolutni šok i nevericu zbog ovakvog grubog ponašanja, ističući da u emisiji ne treba postavljati pitanja i da je sasvim bezbedno učlaniti se u Zadrugu i stati uz Zvezdana. Voditeljka je bila duboko uvrijeđena konstantnim nasiljem i glupošću koja se prema njima upućuje u svakoj emisiji, te su hrabro iskazivali svoje ogorčenje. Kada je Ana izašla iz emisije, jasno je izrazila svoje nezadovoljstvo, izjavivši: “Ne želim više da budem deo ovoga.” Iznenada je iza kamera odjeknuo glasan prasak.

Ostaje nejasno zašto se neki pojedinci uvrijede ili uplaše i odluče da odu, posebno kada su na početku došli da razgovaraju o događajima unutar Zadruge. Zbunjena, voditeljka je prenela njihovu zbunjenost, ističući da je Ana jednostavno postavila sasvim razumno pitanje o misterioznom telefonskom pozivu koji su primili van rijalitija.

U međuvremenu, Milena Kačavenda, nekadašnja drugarica vicešampionke „Zadruge 6“ takmičarke Ane Ćurčić, samouvereno ulazi u „Zadrugu 7 – elitu“. Milena Kačavenda je samouvereno potvrdila učešće u rijalitiju i samouvereno otkrila osobu koja će je predstavljati van kuće.

Preporučujemo