Marija Šerifović, veoma cenjena pevačica u regionu, poseduje ogromno praćenje i izuzetno umetničko umeće koje pleni raznoliku publiku u grandioznim ambijentima. Njen melodičan glas snažno odjekuje, čineći verbalni izraz suvišnim. Naime, Marija je bila dugogodišnji član žirija na najtrijumfalnijem muzičkom takmičenju u ovoj oblasti, pokazujući na taj način svoju sposobnost pevačice i vodeće ličnosti budućim mladim umetnicima.

 

Pored toga, nedavno je krenula na zadivljujuće putovanje na YouTube-u, kreirajući veoma prosperitetni kanal koji je duboko odjeknuo kod brojnih gledalaca zbog svoje prave prirode i osnažujuće duhovitosti. Marijina bogata muzička loza je takođe nadaleko poznata, jer njena majka Verica vlada kao renomirana folk pevačica, a njen otac Rajko priznat je kao istaknuti virtuoz na harmonici. Ipak, njihova porodična dinamika bila je zamršena i skrivena od očiju javnosti, jer su odlučili da se ne rastaju prijateljski.

Nadalje, Marijin otac se suočio sa zatvorom, te je dugo vremena smatrao Mariju odgovornom za njenu odluku da se distancira od Vericinih neriješenih stvari. Dozvolite mi da iznesem rafiniran i uvjerljiv argument. Dozvolite mi da iznesem jedan izvrstan i uvjerljiv prijedlog. Ipak, Marija je uspešno pojačala vezu sa ocem, uprkos tome što je otvoreno priznala svoj snažniji afinitet prema majci, koja je često prati u Beogradu i sa njom deli duboku vezu.

Ipak, ni sama Marija donedavno nije bila svjesna određenih aspekata svoje prošlosti. Konkretno, medijima je otkrila da joj se majka, u vreme kada je bila zakazana za nastup u Čačku, javila da je obavesti da je upravo u tom gradu započela sopstvenu karijeru. Njena majka je otkrila da su Marijin otac i Verica svoje talente već pokazali u Čačku i da su boravili u cenjenom hotelu Morava, čime je obeležen početak Marijinog izuzetnog putovanja.

Preporučujemo