Aleksandra Prijović i Filip Živojinović samouvereno grle život ispunjen bezgraničnom radošću i ljubavlju, koji je još više uveličan dolaskom njihovog sina Aleksandra. Od samog početka su duboko u svojim srcima znali da su predodređeni jedno drugom. Uprkos nemilosrdnim naporima medija da seju razdor, njihove nepokolebljive emocije i cvetajuća ljubav služe kao nepokolebljivi dokaz njihove neraskidive veze.  Filip često boravi u Sjedinjenim Državama, dok Prija često putuje po Evropi. Dakle, nedavne glasine o raskidu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića nisu istinite. Filipovo putovanje u Ameriku ostavlja Priju isključivo odgovornom za njihovog sina Aleksandra.

Ona trenutno pleni publiku u Guči, upravo je sinoć održala izuzetan nastup, dok njen suprug kreće na putovanje u Sloveniju. Aktivnosti Prijinog supruga u susjednoj zemlji nisu u potpunosti poznate, ali se sumnja da on aktivno istražuje mogućnosti ulaganja za novi obećavajući poslovni poduhvat.

Uprkos neprestanim nastojanjima medija da seju razdor, njihove neraskidive emocije i cvetajuća ljubav su nepokolebljivi temelji koji osiguravaju njihovo trajno jedinstvo. Bez obzira na njihove napore da provode vrijeme zajedno, neizbježno dolazi do trenutka kada njihove radne obaveze zahtijevaju njihovo razdvajanje. Međutim, ovo nije ništa nepoznato za par koji je navikao da borave na različitim lokacijama. Dok Filip često boravi u Sjedinjenim Državama, Prija često kreće na turneje po Evropi. Dakle, nedavne glasine koje kruže o raskidu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića nisu istinite.

 

Sa svojom cenjenom pevačkom reputacijom, pedantno je organizovala niz koncerata širom Srbije. Trenutno je u Guči, gde je sinoć opčinila publiku, dok je njen suprug krenuo na put u Sloveniju. Uprkos neizvjesnosti oko aktivnosti Prijinog muža u susjednoj zemlji, postoji sumnja da on aktivno istražuje mogućnosti ulaganja za novi uzbudljivi poslovni poduhvat.

Preporučujemo