Šokantna vest se 19. februara 2021. proširila munjevito – Đorđe Balašević, ikona u muzičkoj industriji, podlegao je COVID-19 nakon hrabre borbe. Uprkos prvobitnoj neverici, članovi njegove slomljene porodice nedvosmisleno su potvrdili ovu tragičnu stvarnost. Ostavljajući iza sebe svoju voljenu suprugu Oliveru i njihovu decu Jovanu, Jelenu i Aleksu, trajna tuga koju nose svedoči o neizbrisivom uticaju koji je ovaj legendarni kantautor ostavio iza sebe.

 

Ogromnu tugu umnogome olakšava prisustvo Simona i Petra, unuka koji danas sa bakom Oljom žive na poznatoj lokaciji u Novom Sadu. Uz to, prije skoro godinu dana pridružila im se i Vera, ćerka Alekse Balaševića i njegove odane partnerke Nikoline. Iako im je teško da prihvate gubitak voljenog Đoletaposebno “panonskog princa” duboko osjeća njegovo odsustvo, žudeći za dragim trenucima koje su zajedno dijelili tokom jutra, popodneva i večeri.

Olja u potpunosti prepoznaje da život ide naprijed, a zahvaljujući svojim nasljednicima i unucima, odlučna je da kroz njega korača samouvjereno. Nepokolebljivu snagu crpi isključivo iz utočišta spokoja i radosti koje je njena porodica stvorila u Jovanu Cvijiću 33. U svojoj nedavnoj izjavi, Đoletova udovica zaprepastila je svoje pratioce. Naime, dok je bila u zagrljaju svog oca Alekse, Vera je odisala gracioznošću prave princeze.

 

Svjedočeći tome, Olja je doživjela nalet emocija koje je morala podijeliti sa svima. “I zašto ga se sjetim svaki put kad te vidim”, napisala je Olya. Opis fotografije pouzdano otkriva dubinu njene čežnje za Đolom, ističući da će joj nesumnjivo biti potrebno dosta vremena da se njeno srce popravi. Istovremeno, otkrivamo da zadivljujuće prisustvo preslatkog djeteta neodoljivo budi sjećanja na njenog dragog preminulog djeda, osiguravajući njegovo trajno prisustvo u njenom srcu kroz drage melodije.

Preporučujemo