Anastasija Ražnatović i njen dečko Nemanja Gudelj već nekoliko dana u potpunosti uživaju na odmoru. Nakon što su prebrodili težak period nakon gubitka bebe, oboje su smatrali da je ključno uzeti zasluženi odmor. Čim im se ukazala savršena prilika, samouvjereno su spakovali kofere i krenuli na luksuzno putovanje do ekskluzivnih destinacija. Kada je Anastasija bila svedok Nemanjinih postupaka, nanela je značajnu štetu kafiću, ostavivši fudbalera potpuno bez teksta. Anastasija i Gudelj svoj odmor dokumentuju na Instagramu, počevši od posete modernom francuskom letovalištu Sen Trope, u društvu Nemanjinog mlađeg brata Dragiše i njegove partnerke Lane.

Potom su nastavili put do Ibize u Španiji, gdje trenutno uživaju u iskustvu. I talentovana pevačica i srpski reprezentativac na svojim društvenim mrežama često objavljuju fotografije sa ove izuzetne destinacije. Cecina ćerka samouvereno je pokazala svoju ljubav prema romantičnim večerama sa Nemanjom, dajući svojim pratiocima primamljiv uvid u njihovo posebno veče.

 

Priuštili su se šampanjcu, uz prekrasan prikaz crvenih i bijelih ruža koje su krasile njihov sto, uživajući u svakom zajedničkom trenutku. Pevačica je samouvereno pisala o romantičnoj večeri sa njihovom ljubavlju, pokazujući izuzetnu sposobnost Anastasije i Gudelja da uživaju tokom odmora. Nemanjina ogromna briga za Tasu bila je očigledna u jednom, upečatljivom gestu koji ju je neprestano ostavljao bez teksta.

 

Poklanjajući joj zadivljujući buket ružičastih ruža, Ražnatović je pokazao dubinu svoje naklonosti, ostavljajući je nemoćnom da obuzda svoju čistu sreću. Jasno je da su uspješno savladali svoje izazove i ostavili iza sebe teške dane, a tragedija je na kraju ojačala njihovu vezu i pojačala njihovu ljubav kao nikada prije.

Preporučujemo