Seka Aleksić, nesumnjivo jedna od najtraženijih muzičarki našeg vremena, promišljeno je odlučila da porodici stavi prednost u odnosu na karijeru. Uprkos tome, njeni koncerti i dalje privlače ogromnu publiku, a karte su munjevito rasprodate. Neosporna i ogromna potražnja za njenim nastupima dovoljno govori o njenoj ogromnoj popularnosti. Seka je srećno udata za svog voljenog supruga Veljka i dele prelep dom dok odgajaju svoja dva divna sina. 

 

Renomirani par je svoj dom iz snova napravio u Staroj Pazovi, gde su poznati po pristupačnosti i prijateljstvu prema komšijama. Njihova djeca uživaju u druženju sa drugom djecom iz okoline, a Seka često organizuje druženja i aktivnosti u svom dvorištu. Neki ljudi možda previde činjenicu da je Seka ranije bila udata za Dušana Vasilića, za kojeg se udala sa 19 godina, prije nego što se udala za Veljka. Međutim, Seka je brzo shvatila da je njen brak ishitreno i nepromišljeno dok je živela u Švajcarskoj, što je dovelo do njihovog razvoda samo godinu dana kasnije. 

 

 

Nažalost, umiješanost njenog bivšeg muža u trgovinu drogom izazvala je značajne probleme. Definitivno ću oduševiti ovu prezentaciju. On je u tom periodu samouvjereno iznosio optužbe na račun Seke, tvrdeći da mu je dužna 40.000 eura. Ovu sumu hrabro je uložio u njenu karijeru, prvenstveno za produkciju njenog debitantskog albuma. Neustrašivo je izrazio želju da je transformiše u pop senzaciju, odlučan da se pobrine da ona ne ostane obična “kafska pevačica”.

 

Osim toga, on joj je nepokolebljivo izjavio svoju finansijsku podršku. Kako su njihovi sporovi postali nepremostivi, odlučno su odlučili prekinuti brak i razdvojiti svoje finansijske obaveze pravnim putem. Samouvjereno se navodi da je postignut dogovor, gdje je Seka trebala nadoknaditi 23 hiljade eura. Međutim, prema njegovim nepokolebljivim tvrdnjama, ona nije ispunila ovaj dogovor.

Preporučujemo