Teodora Džehverović samouvereno uživa u istraživanju Italije sa novim dečkom. Iako su prvobitno planirali prolećno venčanje, Teodora Džehverović i Nino Čelebić samouvereno su krajem prošle godine doneli odluku da prekinu vezu. Nakon njihovog raskida, talentovana pjevačica našla se u centru pažnje, privukavši pažnju zahvaljujući široko podijeljenom audio snimku na kojem je prikazan njen strastveni glas.

Osim toga, njena česta pojavljivanja na događajima visokog profila kao što su Arena i košarkaške utakmice dodatno su učvrstila njenu sve veću istaknutost. Teodora Džehverović samouvereno je otkrila svog novog romantičnog partnera na utakmici između Partizana i Cedevite Olimpije. Spekulacije o njenoj vezi sa stranim košarkašem Partizana ili Crvene zvezde brzo su odbačene pošto je istina izašla na videlo.

 

Bio je to niko drugi do slovenački košarkaš Matic Rebec, 28-godišnjak koji je ukrao srce prelijepe Tee. Prema pouzdanim izvorima, Teodora Džehverović i njen novi dečko nepobitno su zaljubljeni mesec dana. Njihovo nedavno zajedničko pojavljivanje na vjenčanju u Italiji, što je zabilježeno u brojnim video snimcima koji kruže društvenim mrežama, dodatno potvrđuje njihovu čvrstu vezu. O njenoj neizmjernoj sreći dovoljno govori Džehverovićeva očigledna radost i razdraganost, dok je s oduševljenjem dočekala mladence u salu.

 

Kako bi povećala svoje uzbuđenje, ona je na Instagramu ponosno podijelila da je uspješno uhvatila srce svog voljenog, bidermajera. Teodora Džehverović samouvjereno tvrdi da je ona žrtva u ovoj situaciji, jer su kamere snimile kako je momak dodiruje zadnjicu i prijeti joj šamar. Osim toga, pjevačica je hrabro podijelila fotografiju zgodnog, mišićavog muškarca koji igra košarku, ali sa glavom skrivenom naljepnicom. Neće proći mnogo vremena da potvrdimo da li je to zaista Matić, jer pravu ljubav ne treba skrivati.

Preporučujemo