U šokantnom preokretu, bundeva je nepopravljivo oštećena! Nekada nerazdvojni par, Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić, odlučili su da prekinu vezu, ostavljajući sve u neverici i šoku. Da zaprepašćenje bude još veće, Stefan, bivši član njihove zadruge, hrabro je izlio srce i priznao sve što je dovelo do njihovog raskida. Ovo otkriće je šokiralo njihov društveni krug, ostavljajući sve da se pitaju šta je moglo poći po zlu. Vijest o njihovom razlazu začudila je zajednicu, nesposobna da shvati iznenadni i neočekivani kraj ove nekada naizgled neraskidive veze.

Svjedoci burne prirode njihove veze, mnogi skeptici su očekivali njihov neizbježan raskid kada se serija završi. Međutim, prkoseći svim izgledima, dokazali su da su svi pogriješili. Jako su uživali u svojoj ljubavi, a čak i kada je Stefan krenuo u petu sezonu bez Jovane, to je predstavljalo značajan izazov za njihovu vezu jer su bili razdvojeni dugih deset meseci.

 

Međutim, ovu prepreku su trijumfovali jer joj je Stefan ostao odan u rijalitiju, dok mu je ona uzvratila lojalnost van njega. Stoga je sve šokiralo kada je procurila vijest da su najavili prekid. Stefan je u intervjuu za Republika.rs iskreno priznao da više nisu zajedno, navodeći potrebu za slobodom zbog ogromnog pritiska sa kojim su se suočili. Iako se uzdržao od otkrivanja pojedinosti, navodeći da su to privatne stvari, ipak je priznao prisustvo argumenata i sporova.

Stefan je samouvjereno izjavio da je njegov otac Osman imao svoj komentar na kraj njihove veze. Ipak, Stefan je naglasio da je očev prioritet njegova sreća. Stefan je izrazio nesigurnost u budućnost rekavši: “Videćemo šta će biti, ne mogu sada ništa da kažem”. Nestrpljivo očekujemo vaše mišljenje o ovom pitanju. Molimo podijelite svoje mišljenje u odjeljku za komentare ispod.

Preporučujemo