U našim krajevima, brojne poznate ličnosti pokazuju snažnu sklonost prema popustljivosti, hrabro ulažući ogromne sume novca u izgradnju veličanstvenih objekata gdje god požele, često bez ograničenja. Među tim istaknutim ličnostima su Bogdana i Veljko Ražnatović, koji danas borave u raskošnoj vili koja se nalazi u okviru izuzetnog imanja. Nakon što je u miraz dobio imanje u Titelu, Cecin naslednik je samouvereno odlučio da prigrli mir sela nad gradskim haosom. Uz dragog partnera i sina Željka kraj sebe, donio je hrabru odluku da se potpuno preseli.

 

Kružile su glasine o finansijskoj podršci njegove majke u izgradnji bazena, a rasprostranjeno je vjerovanje da je pomno renovirao svaki aspekt posjeda, ne ostavljajući nijedan detalj netaknut. Unutrašnjost konaka Bogdane i Veljka Ražnatovića donedavno je ostala misterija, ali se sada otkriva kao pomno osmišljen i zadivljujući prostor, savršeno skrojen da odražava cenjenu ličnost poznatog balkanskog narodnog lika. Bokserova privatna rezidencija oduvijek je bila zbunjujuća tajna, ali on je konačno otkrio istinu objavivši sliku na svojoj platformi društvenih mreža.

 

Fotografija samouvjereno prikazuje njegovog sina u njihovoj ugodnoj dnevnoj sobi, obasjavajući misteriju. Iz ove jedne fotografije mogu se izvući brojni zaključci o nekretnini. Očigledno je da dizajn enterijera obuhvata elegantnu i savremenu estetiku, sa zidovima ukrašenim ili živopisnom žutom bojom ili elegantnom kamenom oblogom. Štaviše, dnevna soba ima veliki TV ravnog ekrana, što doprinosi njegovoj luksuznoj privlačnosti.

 

Osim toga, elegantno je ukrašen izvrstan crni stolić za kavu sa elegantnom staklenom pločom. Kuhinja odiše besprijekornom bijelom estetikom, dodatno ukrašena složenim zlatnim akcentima. Služeći kao upečatljiva vizualna barijera između kuhinje i blagovaonice, ostrvo odiše staloženim prisustvom, pružajući dovoljno prostora za okupljanje deset osoba. Harmonično spajanje nijansi, tekstura i uzoraka vidljivo je u svakom elementu, čineći ga ne samo vizualno zadivljujućim, već i vrhunskim funkcionalnim za odgoj dvoje mladih dječaka.

Preporučujemo