Od svog prvog prodora u muzičku industriju, Aleksandra Prijović je nesumnjivo osvojila široke mase. U izuzetno kratkom periodu, bez napora je prikupila znatan broj pratilaca, isporučila zadivljujuću kompilaciju hitova na vrhu top lista koji su pogodili slušaoce i bez stida otkrila svoju romantičnu vezu sa Filipom Živojinovićem, što je posljedično pojačalo medijsku fascinaciju. U opštem dogovoru je čvrsto navedeno da dete Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića neće biti otkriveno u javnosti.

 

Pjevačica i njen partner osmislili su snažnu strategiju kako bi zaštitili privatnost svog djeteta i osnažili svoje nasljednike da samostalno odlučuju o prihvatanju ili odbijanju izlaganja javnosti. Aleksandar Živojinović nesumnjivo pokazuje veliku želju da prati majku na posao. Tek treba da se utvrdi da li ova fascinacija proizilazi isključivo iz njegove radoznalosti ili poseduje istinsku strast prema okolini kojoj je izložen. Kako nastavlja da raste i stiče dublje razumevanje zamršenosti života u očima javnosti, sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića će na kraju donositi sopstvene izbore na osnovu onoga što smatra da je najkorisnije za njega.

 

Može biti potpuno siguran da će mu svaki član njegove slavne porodice pružiti nepokolebljivu finansijsku i emocionalnu podršku. Trenutno, pjevačica čvrsto vjeruje da je najefikasniji način da se garantuje sigurnost i dobrobit svog partnera uzdržavanje od javnih izlazaka s njim i da se uzdrži od dijeljenja njegovih slika s medijima i društvenim platformama. Iznenađujuća objava na Instagramu zaista je iznenadila sve, posebno zbog doslednog ponašanja i nje i njenog supružnika

 

Primjetno je da je slika Aleksandra slabo vidljiva, samo nazrijevanjem njegovog nosa. Na njegovom licu je natpis na engleskom koji strastveno izjavljuje “Volim te”. Ovaj Prijin zanosni čin izazvao je veliku radoznalost javnosti, što je dovelo do raznih spekulacija o sličnosti mladića, koji je slučajno unuk Bobe Živojinovića.

Preporučujemo