Proslavljena pevačica Jelena Karleuša na Božić je napravila šokantno otkriće koje je zaokupilo pažnju javnosti i nastavlja da izaziva široke rasprave. U prazničnoj atmosferi slavljenog hrišćanskog praznika, Jelena se hrabro oglasila da prijavi sopstvenog supruga, uvaženog fudbalera Duška Tošića, da je nad njom počinio čin porodičnog nasilja. Uznemirujuće, ona je otkrila da on ne samo da je pribjegao fizičkoj agresiji već ju je i ponizio pljuvanjem po njoj.Prijatelju, nije moguće da na taj način fizički podržavaš ženu noseći je na leđima. Dozvolite mi da vam kažem šta je Jovana Jeremić tokom jutarnje emisije govorila o situaciji između Karleuše i Tošića. Pripremite se za njene reči!

 

Kao rezultat ovog uznemirujućeg incidenta, brzo je izdata zabrana prilaska, koja je nametnula 48-satnu razdvojenost između para. Potresni detalji ovog nemilog događaja od tada su postali tema velikog interesovanja, služeći kao stalna tema i pisanog i verbalnog diskursa u javnoj sferi.

 

Voditeljka Jovana Jeremić je tokom nastupa u jutarnjem programu na Pinku strastveno progovorila protiv nasilja nad ženama, pozivajući da se ono prestane. Ona je izrazila uvjerenje da postoje civiliziraniji načini rješavanja nesuglasica, ističući da fizičko nošenje sa problemima nije odgovarajuće rješenje.

Jeremić je dalje istakla kontinuirane napade sa kojima se Jelena suočavala tokom svog života, sugerišući da, dok se na druge gleda kao na vrline, Jelena je nepravedno označena kao najgora. U nastavku izlaganja, Jeremić je iznela citat Jovana, koji je negirao da je fizički povredio Jelenu, navodeći da su se samo posvađali. Ona je u odgovoru kritikovala one pojedince koji, prema njenom mišljenju, nemaju kredibilitet da iznose negativne tvrdnje o Jeleni.

Preporučujemo