Gospodin iz Niša, identifikovan kao B.M. i star 52 godine, početkom ove godine našao se u hapšenju zbog teške optužbe za seksualno uznemiravanje sa svojom punoletnom ćerkom od 21 godine. Ažurno reagujući na ovu tešku situaciju, cenjeno Više državno tužilaštvo u Nišu je revnosno pripremilo optužnicu protiv njega. Poslednji izveštaji uglednog izdanja “Blic” sugerišu da je B.M. suočava se sa optužbama koje se odnose i na nasilje u porodici i na kontinuirane kriminalne aktivnosti.

 

 

 

Iskoristivši priliku kada su članovi njegove porodice poslani u lokalnu prodavnicu, osumnjičeni je pribjegao nasilnoj taktici i zastrašivanju, podvrgavajući svoju kćer još jednom iskušenju nezamislive okrutnosti. Za ove uznemirujuće incidente saznao je pouzdan izvor iz lokalne zajednice.

 

 

Tek šest mjeseci nakon drugog zlostavljanja, u februaru prošle godine, preplašena mlada djevojka je smogla hrabrosti da podijeli svoje traumatično iskustvo. U avgustu se konačno poverila svojoj majci, koja živi u Pećincima kod Sremske Mitrovice, o zlokobnim događajima koji su se odigrali. Majka je bez oklevanja svoju ćerku odmah odvela u cenjeni Dom zdravlja u Sremskoj Mitrovici, gde je sveobuhvatnim ginekološkim pregledom potvrđeno uznapredovalo stanje devojčice u trudnoći.

 

 

Odmah je obaveštena revna kriminalna policija u Nišu koja je započela detaljan uviđaj. Iako je optuženi B.M. žestoko negirao da je bilo krivičnog dela, a očevidaca nije bilo, vešti niški kriminalistički inspektori su pronicljivo odlučili da prikupe dodatne dokaze naručivši DNK analizu. Ovu opreznu odluku promptno je odobrilo uvaženo Više javno tužilaštvo u Nišu. Nakon rođenja bebe u decembru iste godine, i kada su se stekli svi potrebni uslovi, biološki uzorci su pažljivo prikupljeni i analizirani. Rezultati ove mukotrpne analize potvrdili su nezamislivu istinu da je B.M. je zaista rodila dete svog oca.

Preporučujemo