Nenad Macanović Bebica samouvereno iznosi svoja razmišljanja. Bivši zadrugar Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić neustrašivo razotkrivaju svoje lične nesuglasice i nakon romantičnog razlaza. S novopronađenim samopouzdanjem, donio je hrabru odluku da konačno otkrije dugo skrivane detalje. Za početak je izričito izjavio da nikada nije sreo Ivana Marinkovića. Međutim, brzo je dodao da su zaista međusobno komunicirali.

 

 

Po izlasku iz Niša posegnuo je za Ivanom, koji je uzviknuo: “Šta, ti gori?” Impresioniran Ivanovom normalnošću, imao je pozitivno mišljenje o njemu. Hrabro je ustvrdio da oni kojima se ne sviđa Željkovo prisustvo žele da izazovu svađu sa Ivanom. Odvažnim potezom otkrio je potom i svoja razmišljanja o tome strahuje li porodica Kulić da bi im Ivan mogao oduzeti dijete. Definitivno! Da sam ja u Ivanovoj koži, bez sumnje, preuzeo bih starateljstvo nad Miljanijevim detetom! Nikad ga ne bih napustio.

 

 

Ivan zaslužuje da traži starateljstvo jer on iskreno posvećuje više pažnje svom sinu. Miljani nedostaje strpljenja i posvećenosti potrebnih za podizanje djeteta; ona se samo nakratko sarađuje s njim prije nego što nestane. Ponekad dovodim u pitanje njenu ljubav prema njemu. S druge strane, Ivan je sa njihovim djetetom proveo cijela tri-četiri dana, a sreća koju je to donijelo Željku bila je nemjerljiva. Njihova veza oca i sina za njega ima ogroman značaj.

 

 

Čuo sam da Miljana tvrdi da je Željko spominjao da mu se smrknu oči kad god se pomene Ivanovo ime, ali to jednostavno nije tačno. On ne posjeduje vokabular da izrazi takve emocije. Bebica samouvereno tvrdi. Zaista mi nedostaje. Često smo bili u igraonici i apsolutno sam cijenio vrijeme provedeno s njim. Bebica je samouvjereno otkrila svoj plan u slučaju da sa Miljanom dobije dijete. Definitivno bih  ga uzeo!

Preporučujemo