MC Stojan je zadobio tešku povredu nakon što je pao sa motora, pri čemu je slomljena kost ključa. Proslavljenoj pevačici bila je potrebna hitna pomoć, koja je pružena u vidu hitne pomoći. Ovaj incident je snimljen na video snimku, koji pokazuje razmjere nesreće i naknadne mjere poduzete kako bi se osiguralo dobrobit umjetnika. Proslavljeni muzičar Marko Stojković, nadaleko poznat kao MC Stojan, tragično je doživeo katastrofalnu nezgodu tokom produkcije svog najnovijeg poduhvata, tačnije u jeku snimanja spota za nadolazeću numeru.

 

 

Pevač se svesno trudio da pruži maksimum i ispuni nade i želje svoje publike. Međutim, sudbina je spremala druge planove za njega, te su se nesretne okolnosti razvile, koje su rezultirale teškim povredama koje su predstavljale značajnu prijetnju njegovoj egzistenciji. Naime, Stojan je doživio značajan i razoran incident kada je neočekivano pao sa motocikla, što je rezultiralo frakturom ključne kosti. Kao vidljiva manifestacija težine njegove povrede, njegova ramena i grudni koš su obezbojeni raznim nijansama plave, što znači da su se pojavile velike modrice.

 

Osim toga, u nastojanju da se olakša proces zarastanja, na zahvaćeno područje su stavljeni upadljivi zavoji koji služe kao vidljiv podsjetnik na naporan put ka oporavku pred kojim se Stojan sada suočava. Pjevač je nadaleko poznat po svojoj posvećenosti svojoj karijeri, uvijek ide iznad i dalje kako bi osigurao njen uspjeh.

Na sreću, uprkos zabrinjavajućoj situaciji, njegov život na kraju nije bio ugrožen. Zahvaljujući brzom i efikasnom odgovoru medicinske službe, situacija je brzo stavljena pod kontrolu, pružajući olakšanje svima koji su uključeni. MC Stojan je na svom Instagram profilu podijelio nedavni incident u kojem je, nažalost, pao s motocikla dok je snimao novi spot. Zbog toga je zadobio slomljenu ključnu kost.

Preporučujemo