Dragana Katić bez muke je plenila publiku svojom nepobitnom ravnotežom i nepokolebljivim optimizmom, etablirajući se kao istaknuta ličnost na našim ekranima. Ipak, njen život je bio sve samo ne šetnja parkom. Kao izdržljiva samohrana majka, hrabro je nosila izazove podizanja svojih blizanaca u skromnom stanu na Karaburmi, pružajući im njegujuću sredinu tokom godina formiranja i kasnije.

 

 

 

 

Uprkos obećavajućem preokretu, Draganina majka se, nažalost, teško razbolela. Iako je njena majka već jednom uspješno preboljela bolest, četiri godine kasnije dogodio se recidiv. Dragana je 25. decembra dobila majčinu dijagnozu, a da stvar bude gora, njen otac je istog dana doživeo moždani udar. Ova dva uznemirujuća događaja odigrala su se za samo godinu dana. Dragana čvrsto veruje da je ovo označilo početak strašne noćne more. Tokom nastupa u emisiji „Na terapiji kod Slavice Đukić Dejanović“ otvoreno je govorila o tome koliko je bolest njene majke imala veliki uticaj na oboje i izazove koje su posle toga podneli. S njenom djecom koja se spremaju za srednju školu i majkom na hemoterapiji, njen tanjir je nesumnjivo bio pun. Znala je da mora potražiti pomoć od neuropsihijatra, jer se osjećala kao da se bori sa sopstvenim unutrašnjim demonima.

 

 

 

 

 

Služio je kao snažan podsjetnik da je smrt prirodni dio života i simbol zrelosti. Ovo su bila razmišljanja i zaključci do kojih sam došla. Srećom, neuropsihijatar je razumio moju situaciju i prepisao lijekove koje sam marljivo pila godinu dana. Međutim, proljeće je predstavilo svoje izazove. Uprkos jutarnjoj hemoterapiji, morala sam da snimam dve zahtevne emisije popodne.

 

 

 

Samo je Saša Popović bio svjestan mojih borbi i pružio je nepokolebljivu podršku Dragani Katić, koja se borila sa slomljenim životom. Kada sam se poverila Saši Popoviću, izražavajući neizvesnost u budućnost i sopstvene mogućnosti, on mi je velikodušno ponudio pomoć.

Preporučujemo