Milijana Bogdanović izazvala je pometnju udajom za Milojka, 53 godine starijeg muškarca. Međutim, brak se brzo raspao kada ga je Miljana prevarila pred bivšim suprugom u rijalitiju “Parovi”. Uprkos brojnim skandalima nakon razvoda, kontroverzna učesnica rijalitija sada se navodno zabavlja sa 20 godina starijim muškarcem, prenose lokalni mediji.

 

Bogdanovićeva je nedavno uživala na odmoru u blizini Svetog Stefana i čak postavila slike iz vremena na jahti. Vredi napomenuti da je Miljana Bogdanović (26), poznata po pojavljivanju u “Parovima”, nedavno otkrila da se zaposlila kao kondukterka u javnom prevozu. Milijana je samouvereno otkrila svoj pravi identitet na svom Instagram profilu, podelivši fotografiju sa svog radnog mesta.

 

Iskazujući ljubav prema autobusima, Milijana je oduvek težila da bude kondukter, što je, za koju veruje, nadohvat ruke jednoj kulturnoj i obrazovanoj ženi poput nje. Prigrlivši svoj običan život, Milijanina transformacija zadivila je sve oko nje svojim nedavnim otkrićem da je pronašla pravu ljubav. Osim toga, Milijana je pojasnila da njenu privlačnost prema starijim muškarcima ne vodi želja za medijskom pažnjom, već istinska povezanost i kompatibilnost. Uprkos kritikama zbog njihove 53 godine duge veze, Miliana je u rijalitiju samouvereno izjavila da se nikada nije stidela njihove veze. U emisiji “Parograf” na televiziji “Hepi”, Miljana je neustrašivo priznala da se zaljubila u Milojka.

 

 

Prema Milijaninim rečima, njihova prvobitna veza dogodila se jedne obične večeri dok su se opuštali u krevetu, gledajući TV u njegovoj kući. Milojkova privlačnost prema njoj je neosporna. Čak i nakon operacije srca, marljivo su slijedili savjet liječnika da se jednom sedmično upuštaju u seksualnu aktivnost. Miljana je strastveno izjavila da nikada nije volela nijednog muškarca više od Milojke. Rođenu 24. decembra 1997. godine u Užicu, Milijanu je odgajala u selu Pilatovič kod Požege baka Danica, dok njeni roditelji i sestra Olivera žive u Užicu.

Preporučujemo