Ćerke Vladimira Putina oduvek su bile predmet intriga i fascinacije, jer su njihovi životi ostali obavijeni velom tajne. Njihovi identiteti i aktivnosti pažljivo su čuvani, ostavljajući javnost da se pita o njihovom izgledu i zanimanjima. Nedavno se, međutim, pojavilo iznenađujuće otkriće koje baca malo svjetla na zagonetne živote Putinovih kćeri. Ovo neočekivano otkriće ostavilo je sve zaprepaštene i očarane

 

Posljednjih dana u medijima je velika pažnja usmjerena na određenog čovjeka, iako iz krajnje nesretnog razloga. Udubivši se u njegov život, postaje jasno da je jednom bio sjedinjen u braku sa Ljudmilom Putin, sve do njihovog razvoda 2013. godine, zajednice koja je započela 1983. godine, kako stoji u njegovoj biografiji. Duboka ljubav koju su dvoje ljudi dijelili rezultirala je rođenjem njihove dvije voljene kćeri, koje su od milja dobile imena Katarina i Marija. Marija, starija od njih dvoje, ušla je na ovaj svet 1985. godine, dok je Katarina, rođena u Nemačkoj, sledila samo godinu dana kasnije, 1986.

 

 

 

Ne znajući za mnoge, ove prelepe devojke su zapravo dobile imena po svojim bakama, a odlaze i po simpatičnim nadimcima Katja i Maša. Ubrzo naprijed do današnjih dana, Marija je procvjetala u izvanrednu 36-godišnjakinju, posvetivši svoj život polju medicinskih istraživanja u živahnom gradu Moskvi, kako prenose mediji.

 

 

 

Priča se da je i ona krenula u brak, pa bi čak mogla dobiti i dijete, iako mediji još sa sigurnošću nisu potvrdili takve detalje. S druge strane, Katarina, sada 35-godišnjakinja, vodi život bogat i ekstravagantan, prepuštajući se luksuzu koji dolazi sa njenom profesijom kao visoko kvalifikovana i tražena akrobatska plesačica.

Preporučujemo