Hafþór Júlíus Björnsson, poznat kao “Thor”, stekao je svjetsko priznanje zbog svog portreta “Planine” u izuzetno popularnoj TV seriji Game of Thrones. Međutim, njegova slava seže izvan njegovih glumačkih vještina jer osvaja publiku svojim intrigantnim ličnim životom, posebno brakom sa ženom koja je znatno nižeg rasta.

 

 

Sa svojih 30 godina, ovaj islandski glumac predstavlja pravo oličenje titanske figure, koja se uzdiže na impresivnih 206 centimetara. Ne samo da njegovo fizičko prisustvo privlači pažnju, već vaga otkriva i nevjerovatnu težinu od 181 kilogram. Otkrio je svoju istinsku naklonost prema sitnoj Kelsey, koja je visoka samo 157 centimetara i ima težinu od 52 kilograma.

 

 

 

 

Björnsson, čovjek velikog rasta i snage, potpuno je opčinjen svojom očaravajućom, zlatokosom ženom. Ovo nepokolebljivo divljenje prema njoj je evidentno kroz bezbroj snimaka koje su napravili zajedno, a svaki od njih pokazuje njihovu neopisivu vezu. Međutim, to je bila najnovija fotografija u nizu koja je zaista izazvala ludnicu na raznim platformama društvenih medija. On je na društvenim mrežama podijelio svoje divno iskustvo zimskog raja zajedno s Kelsey, pijuckajući vruću čokoladu. Međutim, usred ovog živopisnog prizora, jedan neobičan i zabavan element privukao je pažnju svih koji su bacili oko na njegovu objavu.

 

 

Bilo je brojnih komentara koji su dani kao odgovor na kup. Neki su spomenuli da liči na šoljicu koja će se naći u kućici za lutke, dok su drugi u početku mislili da je to minijaturna šolja dok nisu ugledali šolju u ruci vaše žene. Jedan pojedinac je čak rekao da ih je šolja naterala da prasnu u smeh. Bilo je prilično zabavno svjedočiti kako se ova mala šoljica transformisala kada je držite u rukama, skoro da funkcioniše kao čaša za rakiju. Ovo su bile samo neke od mnogih primjedbi koje su izrečene u vezi sa peharom.

Preporučujemo