Ervin Džonson III, drugi sin i treće dete poznatog košarkaša Medžika Džonsona, došao je na ovaj svet 1992. godine. E.J., poznata ličnost u Americi, stekao je slavu kao otvoreni gej sin poznatog košarkaša. Ne samo da prihvata sopstvenu seksualnost, već E.J. također igra značajnu ulogu u pomaganju drugim poznatim pojedincima na njihovom putu coming outa. Vrijedi napomenuti da E.J. ne bavi se drugim profesionalnim zanimanjem, jer je njegov primarni fokus na promociji prihvatanja i razumijevanja unutar LGBTQ+ zajednice.

 

Uprkos tome, njegov otac, koji je neizmjerno ponosan na postignuća i zalaganje svog sina, nastavlja da nudi nepokolebljivu podršku i divljenje. Godine 2013. E.J. Johnson je javno objavio svoju seksualnu orijentaciju, otkrivši da je gej. Međutim, tada je jasno stavio do znanja da nikada nije razmišljao o promjeni pola ili tranziciji. Uprkos njegovom priznanju, E.J. Džonson je ostao čvrst u odluci da prihvati svoje pravo ja bez promene svog rodnog identiteta. Tokom određene epizode, on je samouvereno izrazio zadovoljstvo svojim telom i čvrsto izjavio da nema apsolutno nikakve šanse da pređe.

 

 

Osim toga, otvoreno je razgovarao o izazovima s kojima se suočava u svom romantičnom životu, posebno o svojoj borbi da pronađe odgovarajućeg partnera zbog ogromnog interesa za zabavljanje sa sinom Magic Johnson, što često ometa mogućnost pronalaska prave ljubavi. E.J. Džonson, poznata ličnost i sin legendarnog košarkaša, nedavno je govorio o izazovima sa kojima se susreće u svom zabavljačkom životu. U iskrenoj izjavi, E.J. izrazio je svoju frustraciju pojedincima koji se za njega više zanimaju zbog njegovog slavnog oca, a ne zbog onoga što on zaista jeste.

 

 

 

Njihov sin je tokom svog života uvek bio zjenica oka svojih roditelja, koji ga nikada nisu propustili obasipati nepokolebljivom ljubavlju i podrškom, neprestano izražavajući neizmerni ponos na sva njegova dostignuća i dostignuća.

Preporučujemo