Milan Vasić samouvereno boravi u Beogradu, gradu sa kojim je blisko vezan zbog svog profesionalnog opredeljenja. Međutim, često se vraća u svoj rodni grad na Kosovu i Metohiji. Trenutno je posvećeni glumac aktivno prisutan u regionu, nudeći nepokolebljivu podršku pogođenim pojedincima nakon tragičnih događaja koji su se odigrali proteklih dana, a koji su rezultirali gubitkom više života. Kako je jednom smelo izjavio, njegovo srce je oduvek pripadalo njegovoj voljenoj rodnoj Kosovskoj Kamenici. U neposrednoj blizini Gnjilana, gde se nalazi porodična kuća, njegovi roditelji žive u šarmantnom selu Veliko Ropotovo.

 

 

Bez greške ih redovno posjećuje, aktivno pomaže oko njihove imovine i uživa u istraživanju obližnjih manastira i zagrljaju očaravajućih prirodnih čuda. Štaviše, on svim srcem njeguje bogatu tradiciju i običaje ovog izuzetnog kraja, pokazujući ogromno poštovanje prema njegovom kulturnom naslijeđu. – Naše najveće svetinje su na Kosovu i mislim da ih treba što češće posećivati. Tu je moje srce, tu je cela moja porodica, Kosovo je moja duša“, često primećuje glumac koji je sa grupom Dejana Petrovića snimio pesmu „Ja sam bojče sa Kosova“.

 

 

Na Instagramu je  prikazao zadivljujući izgled kuće u Velikom Ropotovu. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, dobro opremljena kuhinja i elegantna trpezarija. Popevši se na prvi kat, otkrit ćete udobne spavaće sobe. Štaviše, pomno uređeno dvorište je oaza koja oduzima dah ukrašena bujnim zelenilom.

 

Njegovi roditelji su uložili ogroman trud da postignu ovaj zapanjujući izgled. Nestrpljiv sam da pomognem, posebno kada je u pitanju zalivanje i košenje trave. Miris svježe pokošene trave za mene je apsolutno neprocjenjiv.

Preporučujemo