Milica Pavlović izvela je izvanredan nastup u Doboju, očaravši ogromnu publiku od 7.000 oduševljenih gledalaca. Dok je krasila pozornicu svojim očaravajućim prisustvom, grupa atraktivnih rukometaša nije mogla odoljeti da ih ne privuče njena magnetska aura. Zapravo, nekoliko njih je čak imalo hrabrosti da joj priđe, nesumnjivo opčinjeno njenim talentom i šarmom.

 


Električan nastup Milice Pavlović u Doboju oduševio je 7.000 ljudi. Zgodne rukometašice bile su opčinjene njenim talentom, a neki su i skupili hrabrosti da joj priđu. Pre emisije, Milica je bila ljubazno ugošćena u prestižnom hotelu u srcu grada, gde ju je srdačno dočekao gradonačelnik koji joj je, prigodnim gestom, poklonio zadivljujući buket cveća.

 

Mlada muzička senzacija Milica Pavlović sinoć je na užurbanom dobojskom trgu održala zapanjujući nastup, zadivivši zapanjujuću publiku od 7.000 oduševljenih obožavatelja. Kao da to nije bilo dovoljno, u hotelu u kojem je boravila čekalo ju je izuzetno iznenađenje, samo nekoliko trenutaka prije početka dugo očekivanog koncerta. Pre nastupa, Milica je ljubazno ugošćena u hotelu u centru grada, gde ju je gradonačelnik srdačno primio i, naravno, uručio veličanstvenim buketom cveća.

 

Međutim, kao sportski događaj, hotel je vrvio rukometašima koji su bili potpuno oduševljeni Miličinim zadivljujućim prisustvom. Nekoliko najhrabrijih skupilo se hrabrosti da joj priđe, predstavi se, pa čak i zatraži fotografiju. U međuvremenu, činilo se da ostalima nedostaje hrabrosti da naprave potez. Pavlovićevu je ispred hotela samouvereno dočekao roj obožavatelja, koji su kasnije zajedno sa njom na trgu oduševljeno pevali sve njene popularne pesme.Koncert je počeo sat vremena prije ponoći, a publiku je bez muke od samog početka osvojila snažnom izvedbom popularne numere “Kučketina” sa svog posljednjeg albuma. Uz provokativnu plesnu rutinu i odvažnu odjeću, ostavila je sve u čudu.

Preporučujemo