Severina se ponovo nalazi na luksuznoj jahti, okružena raskošom otvorenog mora. Ovog puta ona je u društvu dvojice muškaraca, koji se mogu vidjeti kako čvrsto drže njene nježne ruke dok plove brodom. Međutim, usred glamura i privlačnosti jahte, može se vidjeti žena kako se spušta, dodajući neočekivani obrat sceni. Kako se vijest širi poput požara, skandalozne fotografije koje bilježe ovaj intrigantni trenutak puštaju se da ih vidi svijet.

 

Severina se ponovo nalazi na luksuznoj jahti, u društvu dvojice gospodina koji je galantno drže za ruke. U međuvremenu, neidentifikovana žena na jahti sišla je sa palube, dodajući prizvuk intrige već zadivljujućoj sceni. Paparazzi nisu gubili vrijeme da zabilježe ovaj trenutak, jer su fotografije koje prikazuju Severininu avanturu na jahti brzo objavljene da ih svi vide. Severina Vučković je sada došla do tačke kada oseća potrebu da je uvek neko prati gde god da krene.

Kako svjedoče njezine brojne objave na popularnoj društvenoj mreži Instagram, sasvim je evidentno da je hrvatska pjevačica došla do tačke u kojoj ne može samostalno hodati u štiklama i sada joj je potrebna pomoć nekoga ko će je podržati. Ovaj incident se dogodio nedavno, kada je imala priliku da se upusti u avanturu luksuzne jahte zajedno sa raznolikom grupom pojedinaca.

 

Nakon što je uživala u glamuroznom iskustvu, oprostila se od broda uz pomoć ljubazne pratnje, koja joj je galantno osigurala stabilnost dok su je pratili prema ulazu u živahni bar. Tokom cijelog putovanja, pažljivo su je podržavali, osiguravajući da ostane uspravna i zaštićena od bilo kakvih potencijalnih nezgoda ili spoticanja.

Preporučujemo