Željko je izrazio zabrinutost za nekoga i upitao ko prema toj osobi osjeća simpatije. U pitanju je njegov bivši zet, kome je poslao oštru i konfrontirajuću poruku. Kao rezultat toga, platforme društvenih medija postale su preplavljene diskusijama i reakcijama u vezi s ovim incidentom.

 


Željko Mitrović, ponosni vlasnik Pink televizije, nedavno je krenuo na uspešno poslovno putovanje u London. Usred užurbanog rasporeda, za prioritet mu je dao radosno sjećanje na rođendan svoje voljene kćerke Kristine Mitrović.

 

 

Njihovi divni trenuci su besprijekorno zabilježeni u zadivljujućim fotografijama, koje su s entuzijazmom dijelili na raznim platformama društvenih medija. Izliv dobrih želja i čestitki koje su primili bio je ogroman. Međutim, kada je određeni komentator izneo negativno mišljenje, Mitrović se promptno i asertivno osvrnuo na to pitanje. Nakon osvajanja Londona, Mitrović je samouvjereno otputovao u Abu Dabi kako bi učestvovao na najvećoj svjetskoj izložbi naoružanja i vojne opreme.

 

Prošlo je više od mesec dana otkako je Kristina otkazala veridbu sa Iljom, ruskim tajkunom i naslednikom uranijumske imperije. Zeliko, poreklom iz Beograda, na ovaj svet se pojavio 31. maja 1967. godine. Osnovno i srednje obrazovanje vredno je završio u Zemunu pre nego što je upisao prestižni Pravni fakultet cenjenog Univerziteta u Beogradu.

 

„Šta ste tražili u Londonu? Nesuđeni zet da ga moli da se vrati?” – bilo je pitanje jednog od pretplatnika, na koje je usledio kratak Mitrovićev odgovor: – Tebra, imam veliki posao ovde. koga briga za zeta???“, odgovorio je Željko Mitrović, koji vodi posao u Londonu, a prošle godine je kupio akcije Gugla. Tokom 1980-ih, samouvjereno je radio kao basista poznatog rok benda Oktobar 1864. 1988. neustrašivo je osnovao muzički studio, a potom je postao vizionar uspješne televizijske stanice RTV Pink.

Preporučujemo