Djevojčica je dala odgovor na pitanje zašto nikada ne želi da ima djecu koji je bio ne samo duhovit, već je rasvijetlio i važan aspekt njenog procesa donošenja odluka. Ona je izrazila nespremnost da ima djecu ističući mogućnost da bude izložena maltretiranju. Ova temeljna zabrinutost igra značajnu ulogu u njenoj odluci, jer želi dati prioritet vlastitom emocionalnom blagostanju i izbjeći bilo kakvu potencijalnu štetu ili negativna iskustva koja bi mogla nastati iz podizanja djece.

 

Katarina Simon nedavno je na svom Instagram nalogu podijelila zabavnu anegdotu o njenoj kćerki Alini, koja je korisnike popularne društvene mreže nasmijala. Objava je bila usredsređena na Alinin komičan odgovor na prastaro pitanje zašto ona nema želju da ima sopstvenu decu.

Katarina je izrazila interesovanje dok je dovela u pitanje nesklad između toga da ne želi da bude uznemiravana dok se sama bavi činom uznemiravanja nekoga. Alina je podsjetila osobu da su izrazili želju da imaju djecu. Ova objava se može videti na Instagram nalogu Katarine Simon, koja je poznata kao majka Arijine i Alinine. Razmišljajući o situaciji, Katarini je fascinantno kako funkcioniraju dječji umovi i kako oni donose odluke na osnovu vlastitih jedinstvenih perspektiva. Njih troje vode zanimljive razgovore i nekako uvijek naiđu na zanimljive teme. Ove interakcije često rezultiraju smijehom i osjećajem radosti.

Katarina izražava žaljenje što sve njihove zabavne izjave ne bilježi kamerom, ali smatra da joj se neki trenuci najbolje čuvaju samo u sjećanju. Dok sam bio istih godina kao i ona, zatekao sam se da donosim potpuno istu odluku iz istih razloga. Mojim roditeljima je to možda isprva izgledalo kao obična šala, ali malo su znali da sam smrtno ozbiljan. Nastavio sam da objašnjavam svoje rezonovanje iza toga, nadajući se da će razumeti odakle dolazim.

Preporučujemo