Vila Tamare Eccleston u najprestižnijoj ulici Londona ostavila je sve u čudu. Smještena u prestižnom Kensington Gardenu u Londonu, koji je poznat kao najskuplja ulica u britanskoj prijestolnici, raskošna rezidencija kćerke Bernieja Ecclestonea, bivšeg izvršnog direktora Formule 1, i Slavice Radić, ima zapanjujuću procjenu. od 232 miliona funti ili 307 miliona dolara. Uprkos tome što ima 57 soba, Tamara je  izjavila da zajedno sa suprugom Džejom Rutlandom i ćerkom Sofijom prvenstveno koristi samo spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju.

 

 

Tamara i njena sestra Petra samouvereno su naslednice ogromnog bogatstva Bernija Eklstona, dok njihova majka Slavica Radić ponosno poseduje pozamašnu imovinu. Nakon razvoda od Ecclestonea 2009. godine, brzo je postala jedna od najbogatijih žena svijeta, s procijenjenim bogatstvom od 3 milijarde dolara. Izvanredna kuća, sagrađena 1900. godine, ima četiri sprata sa još dva u suterenu. Nakon uspješnog dvogodišnjeg renoviranja 2013. godine, vrijednost ove kuće gotovo se utrostručila.

 

Tamarin život je nesumnjivo neverovatan. Ne samo da se bez napora prepušta očevom bogatstvu, već ponosno posjeduje i vlastite kozmetičke marke Show Beauty, koje su istaknute u renomiranim radnjama kao što su Harrods i Selfridges u Londonu, kao i u užurbanim gradovima poput New Yorka i Dubaija. I ne zaboravimo njenu neumornu posvećenost filantropiji, koja je stalno zaokuplja. Kuća se može pohvaliti i velikom trpezarijom koja može da ugosti mnoštvo gostiju, uz dečiju sobu male Sofije, koja je predivno dizajnirana inspirisana filmom Frozen.

 

 

 

Porodica Ecclestone samouvereno uživa u slobodnom vremenu u bazenu ili parnoj kupelji, koje su na zgodnoj lokaciji u njihovoj zadivljujućoj rezidenciji. Fotografije neosporno pokazuju da Tamara živi životom koji odiše kraljevstvom, što ne čudi s obzirom na to da njena raskošna rezidencija dijeli istu prestižnu ulicu kao i nebrojene stanove ambasada, a slavno prebivalište vojvode i vojvotkinje od Cambridgea nalazi se odmah preko puta.

Preporučujemo