Bosanskohercegovački sin Dragana Stojkovića bez izvinjenja je stavljen na stub srama. Porodica Dragana Stojkovića Bosanca oduvijek je cijenjena kao uzorna i skladna. Ipak, nedavne vijesti koje su se pojavile u medijima pokušale su narušiti reputaciju poznatog kompozitora i, prije svega, njegovog sina. Prema više izvora, sin Dragana Stojkovića, Bosanac, nedvosmisleno je napao sopstvenog oca.

 

 

Ovaj šokantni incident duboko je uticao ne samo na bosansku zajednicu već i na cijelu porodicu Stojković. Uznemirujući događaj se navodno dogodio u maju, kada je Aleksandar maltretirao svog oca, što ga je navelo da preduzme pravni postupak tako što je incident prijavio policiji. Tokom dokaznog postupka, Aleksandar je odlučno negirao bilo kakvu umešanost u navodni napad na njegovog oca. Takođe, Dragan Stojković je pouzdano koristio svoje zakonsko pravo da se uzdrži od svedočenja protiv naslednika. Shodno tome, izvještaj je odmah odbačen, kako su objavili različiti novinski portali.

 

Oni koji su odgovorni za ocrnjivanje njegovog imena i imena njegovog nasljednika nesumnjivo će odgovarati, kako on nepokolebljivo tvrdi. Apsolutno ne, to je potpuna neistina. Poduzet ću pravni postupak protiv svih uključenih, jer posjedujem dodatne dokaze. Ne mogu da ulazim u dalju diskusiju o tome – samouvereno je za Kurir Bosanaca. Rajko Ristić, sin Dragana Stojkovića Bosanaca, odlučno podsjeća da pored Aleksandra Stojković ima i renomiranu ćerku , koja je prepoznata po učešću u Zvezdama Granda.

 

Bosanac nije odobravao vezu njegove ćerke sa Cecinim bratom – njegovo čuđenje je bilo ogromno kada je saznao za Milanovu naklonost prema Anastasijinoj prijateljici. Izuzetno sam ponosan što kažem da mi je otac ne samo pomogao, već mi je i otvorio vrata. Mislim da je daleko bolje da je moj tata bio taj koji je pružio podršku nego bilo koji drugi upitni izvor. Cijenim činjenicu da mogu otvoreno priznati pomoć svog oca bez potrebe za pretvaranjem.

Preporučujemo