Pevačica Seka Aleksić sa suprugom Veljkom uspešno gaji čvrstu i harmoničnu vezu, ispunjenu ljubavlju i srećom. Prirodno je da se ljudi zapitaju da li je uspela da uspostavi jednako prisan i skladan odnos sa njegovom porodicom, posebno roditeljima. Ipak, nema sumnje da svekrva Seke Aleksić prevazilazi sva očekivanja, jer njihova komunikacija nadilazi samo dobru komunikaciju.

 

 

Veljkovi roditelji, Violeta i Miodrag, već dugi niz godina žive u Negotinu, a par ih često posećuje, na veliko oduševljenje sinova Jakova i Jovana. Posebno uživaju da tamo provode vrijeme tokom značajnih praznika, poput prošlog Uskrsa, a vjerovatno će tako biti i ove godine. – Zovem je mama, makice, mama… kako god – rekla je pevačica jednom prilikom i rekla da je svekrva Seke Aleksić bila žena od koje je morala mnogo da nauči, i da se veoma poštuju.

 

 

Od kada je Seka dobila dva sina, njena veza sa Veljkovom majkom postala je još jača, jer Violeta svesrdno uživa u pomaganju oko unučadi. Seka Aleksić samouvereno saopštava najlepšu vest – dom Stare Pazove sada svetliji još jednim osmehom. Majka Veljka Piljikića, kako je prikazano na slikama ATA, konstantno je pokazivala svoju nepokolebljivu podršku i prkosila društvenim očekivanjima tokom svoje veze i braka sa Sekom Aleksić.

 

Veljko se duboko divi svojoj majci, a opšte je poznato da je ona jedina žena koja može da izazove Seku. Ipak, sama Seka daje najtačniji prikaz njihovog odnosa. Veljkova majka i ja imamo jako prijateljstvo. Naše misli su savršeno usklađene i imamo potpuno iste vrijednosti. Nivo poštovanja i ljubavi među nama je bez premca, što me čini nemogućim da shvatim drugačiju vrstu odnosa. Jednostavno je pogrešno shvatanje da se snahe i svekrve ne mogu slagati, kako je Seka jednom ispravno istakla.

Preporučujemo