Karleuša je otvoreno priznala da je njena saradnja sa Milanom Stankovićem prekinuta intervencijom Saše Popovića, uticajne ličnosti u muzičkoj industriji.  Pop diva gajila je duboku želju da uz Milana izvede i renomirani top top lista “Insomnia”, ali joj je, nažalost, žarka želja ostala neispunjena.

 

 

Zaista, činjenica je da sam ga čak i za to vrijeme stalno kontaktirala. Od tog perioda pa nadalje, gajio sam istinsku naklonost prema Milanu. Međutim, prilično je nevjerovatno kako nas je u rasponu od 150 godina sudbina spojila da sarađujemo na stvaranju zaista veličanstvene pjesme. Ovo oštroumno zapažanje Jelena je elokventno izrazila. Do saradnje između nje i Milana konačno je došlo nedavno, tačnije na njenom poslednjem albumu pod nazivom “Omega” gde su zajedno radili na stvaranju pesme “Madness” pri čemu je Milan bio zadužen za kompoziciju muzike. Jelena je duhovito napomenula da je muzičku kompoziciju za pesmu nabavila od Milana, ističući da je njegov doprinos dobijen.

 

 

Osim toga, otkrila je da je lično finansirala izradu teksta i aranžmana. Na pitanje o njenom gledištu o Milanovoj dugogodišnjoj posvećenosti vjeri, pjevačica je naglasila važnost da on bude taj koji će razgovarati o tome. Jelena je u razgovoru za Kurir izrazila radoznalost zašto se dotični nije vratio.

 

 

Iako je priznala da nije sigurna gde se tačno nalazi ova osoba, Jelena je priznala da svako ima svoje jedinstvene razloge, borbe i odluke koje mogu uticati na njegove postupke. Predložila je da bi najbolji način djelovanja bio direktna komunikacija s njim kako bi se stekao uvid u njegovu trenutnu situaciju. Jelena je ostala optimistična da će se na kraju otvoriti i izneti svoja razmišljanja i osećanja u vezi sa njegovim odsustvom.

Preporučujemo