Jelena Đoković, supruga srpske teniske zvezde Novaka Đokovića, istaknuta je ličnost u svetu tenisa. Poznata po svojoj eleganciji i gracioznosti, Jelena je odigrala značajnu ulogu u podršci uspešnoj karijeri svog supruga. Svojom upečatljivom ljepotom i toplom ličnošću postala je omiljena figura među ljubiteljima tenisa širom svijeta. Jelenini filantropski napori nisu ostali nezapaženi. Dobitnica je brojnih priznanja za svoj humanitarni rad, uključujući i proglašenje za jednu od najuticajnijih žena u Srbiji.

 

Njena posvećenost stvaranju razlike inspirisala je mnoge, a njeni postupci služe kao podsjetnik da čak i najmanji gestovi mogu stvoriti značajnu promjenu. Rođena i odrasla u Beogradu, Srbija, Jelena je odrasla sa strašću za sportom. Odlično je studirala, a i sama je bila uspješan sportista. Međutim, ljubav prema Novaku je bila ta koja je zaista oblikovala njen životni put. Par se upoznao dok su bili tinejdžeri i od tada su nerazdvojni. Kako je Novakova karijera uzletela u nebo, Jelena je stala uz njega, pružajući nepokolebljivu podršku i ohrabrenje. Postala je stalno prisutna na njegovim utakmicama, bodrila ga je sa strane.

 

.Njena nepokolebljiva vjera u njegove sposobnosti bila je pokretačka snaga njegovih brojnih pobjeda na terenu. Van terena, Jelena je odana majka njihovo dvoje dece, Stefanu i Tari. Ona cijeni svoju ulogu roditelja i osigurava da njena djeca dobiju sveobuhvatan odgoj, balansirajući njihovo obrazovanje i vannastavne aktivnosti.Jelena Đoković, 37godišnjakinja, nedavno je plijenila pažnju korisnika društvenih mreža svojim zapanjujućim novim fotografijama na kojima je prikazana u sofisticiranom poslovnom ansamblu.

 

 

Đokovićeva supruga bila je besprekorno obučena i obukla je zadivljujući ansambl koji se sastojao od svetloplave košulje uredno uvučene u bež suknju koja je besprekorno pristajala. Njen šik izgled upotpunile su moderne J’Adior štikle, željeni par obuće koja se trenutno procjenjuje po visokoj cijeni od 950 eura.

Preporučujemo