Par potpuno uživa u boravku u Egiptu. Pevačica Zorana Simeunović samouvereno je izazvala pomamu na društvenim mrežama neustrašivo podelivši zadivljujuću fotografiju u bikiniju, kako graciozno sedi u krilu svog cenjenog 30-godišnjeg supruga, proslavljenog hitmejkera Stiva Simeunovića. Ova fotografija je brzo postala viralna, uprkos činjenici da je ovaj par u braku od 2018. godine. Iznenađujuće, čini se da je većina javnosti za nju tek nedavno, jer im je zadivljujuća snimka sa plaže zaista zaokupila pažnju.

 

 

Zorana je brzo primetila komentare i nije gubila vreme da podeli svoja razmišljanja na svom Instagram storiju. Da želim tvoje odobrenje, oponašao bih tvoje načine! – izjavila je egipatska pevačica, uživajući u životu pored svog supružnika. Samo da pojasnimo, par se definitivno vjenčao 2018. godine. U Americi bi Steva nesumnjivo bio najveća zvijezda, koja bi uživala u slobodnom životu bez potrebe da više radi. Na ovoj prestižnoj ceremoniji dodele, prvi put sam stao rame uz rame sa Stivom, diveći se priznanjima koja je dobio.

 

Osjećao sam ogroman ponos i željno sam očekivao dan kada će moja postignuća krasiti istu policu kao i njegova. Veoma sam ponosan na svoj dosadašnji rad i putanju svoje karijere. Iako povremeno čeznem za Steveom da se odmori od svojih pisateljskih i studijskih obaveza, dozvoljavajući mi da preuzmem teret, razumijem da je muzika njegova prava strast i pokretačka snaga.

 

Uprkos našoj razlici u godinama, neprestano me zadivljuje njegova bezgranična energija, a to nikada ne ometa naše dinamično partnerstvo – kako je Zorana jednom ponosno izjavila. Muzika me konstantno inspiriše, a od kada sam počeo da radim sa Zoranom, dobio sam ogromnu snagu, da svaki zadatak izgleda bez napora. Štaviše, Steva ne samo da je doprineo albumu svoje devojke, već je odigrao i ključnu ulogu u njegovoj promociji prošle godine.

Preporučujemo