Prije samo nekoliko dana emitovano je dugo iščekivano finale izuzetno popularnog rijalitija “Zadruga” koje je oduševilo publiku širom regiona. U šokantnom preokretu, Aleksandra Nikolić je izašla kao konačan pobednik, ostavivši sve učesnike zaprepašćenim. Odluku su, međutim, odlučno donijeli sami gledaoci. Kao svedočanstvo svog trijumfa, Aleksandra je nagrađena pozamašnom nagradom od 50.000 evra. Ova sezona je nesumnjivo stekla neviđenu gledanost, učvrstivši svoj status najgledanijeg dela do sada.

 

 

Nažalost, zbog tragičnih okolnosti koje su zadesile naš region početkom prošlog mjeseca, emisija je morala biti završena ranije nego što je predviđeno. Svaka sezona rijalitija “Zadruga” po svom intrigantnom sadržaju nadmašila je prethodnu. Međutim, s osjećajem konačnosti najavljujemo kraj ove zadivljujuće serije. Iako neki mogu odbaciti “Zadrugu” kao neozbiljnu, posvećeni gledaoci su zaista obeshrabreni njegovim odlaskom sa etera. Ipak, Željko Mitrović, vizionar Televizije Pink, uzbudljivo je otkrio planove za predstojeći projekat sa potpuno svežim konceptom koji će krasiti naše ekrane. Predstojeći rijaliti “Zadruga 7 elita” najavili su Željko i njegova supruga Milica, koji su samouvereno izneli neke uzbudljive detalje o projektu.

 

Uz naziv poput “Zadruga 7 elita”, evidentno je da će se emisija vrtjeti oko elitnih učesnika, dodajući osvježavajući i razigran tvist konceptu. Za razliku od svog prethodnika, ovaj novi format obećava dodatne elemente i smanjen naglasak na striktno stvarnim situacijama. Pripreme za ovaj uzbudljivi novi projekat su već u toku, a kasting za nove učesnike počinje sutra. Nagradni fond za narednu sezonu iznosiće impresivnih 250.000 evra, sa znatnih 100.000 evra za prvoplasiranog. Naime, drugo, treće i četvrto mesto biće nagrađeno sa po 50.000 evra.

Dugo očekivana nova sezona, prikladno nazvana “Elita”, uvodi zadivljujući format rijalitija koji će sigurno osvojiti brojne gledaoce.

Preporučujemo