Jana Todorović iznijela je svoja razmišljanja i osjećaje nakon otkrivanja njenog hapšenja na aerodromu u Cirihu, podijelivši svoju stranu priče sa javnošću. Šokantno otkriće o nedavnom hapšenju Jane Todorović na užurbanom aerodromu u Cirihu zbog nedostatka potrebne dozvole za nastup odjeknulo je medijskim prostorom. Poznata pevačica je imala dugo očekivani nastup, ali na opšte iznenađenje, nije se pojavila, što je dovelo do toga da je provela celu noć u zatvorskoj ćeliji. Nakon toga, odmah je otpraćena nazad u matičnu državu Srbiju najranijim dostupnim letom. I sama Jana se osvrnula na incident i podijelila svoje viđenje, rekavši: “Pa, takve stvari se dešavaju… Ima istine u tome.

Trenutno se nalazim na novoj lokaciji, u potrazi za hotelom. bilo bi mi od koristi da saberem svoje misli, da se priberem, a zatim dam promišljeniji komentar o ovome,” započela je Jana. Jana je prvobitno trebala nastupiti uz Ljubu Aličića, međutim, zbog nepredviđenih okolnosti, organizatori su brzo dogovorili zamjenu, a umjesto nje na pozornicu je izašla Emini Tufo. Na početku nastupa, Ljuba je oduševljeno poželeo dobrodošlicu publici i sa dozom razočarenja odao priznanje svom odsutnom kolegi, rekavši: „Zaista je žalosno što Jana nije uspjela“, prije nego što se upustio u svoju zadivljujuću izvedbu. Jana je naglasila da ništa ne shvata olako i ne pretpostavlja bez pažljivog razmatranja.

 

Priznala je mogućnost da je dotična izjava možda nehotice izmakla ili je možda neko uticao na njega da tako nešto kaže. Međutim, ona je takođe priznala da on nije dete koje se lako može pokolebati tuđim mišljenjima.

 

 

Uprkos tome, Jana je istakla snažnu vezu koju deli sa Ljubom i duboko poštovanje koje gaji prema njemu kao kolegi umetniku. Spomenula je kako je odrasla diveći se njegovoj muzici, a čak i ako je on i napravio takvu primjedbu, ona mu ne zamjeri i spremna je da mu oprosti.

 

 

 

Preporučujemo