Darkova majka oduševila je sve svojim besprijekornim osjećajem za stil i elegantnim modnim odabirom na sinovljevom vjenčanju. Njen izgled je oduzimao dah i plijenio je pažnju i divljenje svih prisutnih. Njena zapanjujuća odjeća, pomno sastavljena i promišljeno usklađena, pokazala je njen istančan ukus i pažnju na detalje. Način na koji se ponašala s gracioznošću i samopouzdanjem dodatno je poboljšao njen cjelokupni izgled, čineći je oličenjem sofisticiranosti i glamura.

 

 

Bilo je nesporno da je Darkova majka uložila mnogo truda i vremena u kustosu savršenog ansambla za tako posebnu priliku, a njena posvećenost da izgleda najbolje što može bila je za svaku pohvalu. Njen besprekoran stajling ne samo da je pokazivao njen lični njuh, već je služio i kao dokaz njene ljubavi i podrške sinu na njegov veliki dan. Modni odabir Darkove majke nesumnjivo je ostavio trajni utisak na sve prisutne, učvrstivši je kao pravu modnu ikonu i visoko podigavši ​​ljestvicu budućim svatovima.

Darko je sa zadovoljstvom ujedinio svoje najmilije, kolege i pratioce, kao i veličanstveni skup zabavljača, koji su se okupili da učestvuju u čistom veselju koje je odisalo Darkom i Katarinom. Dok su poznate ličnosti izlazile na svoj veliki ulaz, fotoreporteri su se našli preopterećeni zadatkom koji je pred njima.

Na svadbi je bila i Darkova majka Darkova, uz ostale ugledne zvanice poput Aleksandre Mladenović, Milana Mitrovića sa partnerom i Slobe Vasića sa suprugom. Vredi napomenuti da se Sloba Vasić suočavao sa brojnim zdravstvenim problemima, ali se, srećom, sada potpuno oporavio.Ana Sević je napravila popriličnu senzaciju kada je prisustvovala venčanju bivšeg supruga sa sadašnjim partnerom. Bio je to šokantan i neočekivan potez koji je definitivno privukao pažnju svih.

Preporučujemo