Nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske, proslavljeni voditelj Ognjen Amidžić našao se u periodu samoće. Međutim, usred praznine pojavio se tračak nade kada je sa koleginicom Minom Naumović krenuo na rascvjetano romantično putovanje. Ova novopronađena ljubav ne samo da je ponovo zapalila Ognjenov život, već je i osvetlila njegovo lice blistavim osmehom.

 

 

I pored relativno kratkog trajanja njihove veze, odluka četrnaest godina mlađe novinarke da se useli u Amidžićev stan jasan je dokaz njihove duboke i iskrene ljubavi. Osim zajedničkog života, par također neprimjetno integrira svoj lični i profesionalni život tako što često kreću na zajednička putovanja i dokumentuju svoje avanture kroz zadivljujuće fotografije koje dijele sa svojim vjernim pratiocima na Instagramu.

 

 

Štaviše, u jednom od ovih intimnih trenutaka harizmatični voditelj se poverio svojoj voljenoj partnerki, izrazivši iskrenu želju da u bliskoj budućnosti još jednom prihvati očinstvo. Tokom live streama, pratilac je postavio pitanje voditelju, raspitujući se o njegovoj želji da dobije kćerku. Ognjen je, bez oklevanja, odgovorio potpuno iskreno. Amidžić je izrazio duboku želju da se to dogodi, ističući da je to nešto za čim istinski čezne i bez toga osjeća odsustvo.

 

 

Vjeruje da bi njegova pojava donijela ogromnu radost i zadovoljstvo, uzdižući svaki aspekt njegovog života na potpuno novi nivo. Ova izjava, kako prenosi Mondo, naglašava Amidžićev istinski entuzijazam i značajan uticaj za koji vjeruje da će to imati na njegovo cjelokupno blagostanje. Za pamćenje, Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela su na svijet dočekali sina Matiju. Jasno je da Ognjen nestrpljivo iščekuje ponovno proširenje porodice, a izrazio je nadu da će ovoga puta dobiti dragocenu devojčicu.

Preporučujemo