Nekoliko medija je nedavno objavilo da se pevačica preselila na selo nakon što je sa Dinom Merlinom izvela jednu od najpoznatijih pesama u regionu. U nedavnom intervjuu, samouvjerena Ivana Banfić govorila je o svom prelasku iz “pop zvijezde” u prizemljenog pojedinca. Uprkos prethodnoj slavi, Ivana i dalje zauzima posebno mesto u srcima mnogih.

 

Trenutno nastanjena u kući koja je nekada bila u vlasništvu Krune, živi sa suprugom Krunom Ldišić i sinom Janom. Ivana je samouvjereno izjavila da joj nije teško obavljati iste poslove kao i ostali mještani. U smelom i samouverenom gostovanju u jednoj zdravstvenoj emisiji, proslavljena pevačica Ivana Banfić (52) neustrašivo je otvorila svoj lični put sa baštovanstvom.

Banfić je samouvjereno izjavljivala da je njena odluka da se preseli na selo ništa drugo do briljantna, jer joj je omogućila da se oslobodi stega prethodnog života prije dvije decenije, kada su je mediji stalno pratili, zahtijevajući od nje da održava besprijekoran i primamljiv imidž, ogrnut uskom odjećom i visokim potpeticama. Marketinška kampanja bila je nevjerovatno uvjerljiva i uspješno je uvjerila brojne pojedince da obave kupovinu.

 

Ipak, neustrašena ovim neuspjehom, kompanija je nastavila zastupati proizvod kao čudesni lijek, što je dovelo do široko rasprostranjene frustracije i nezadovoljstva među svojim kupcima. Na osnovu njenog objašnjenja, lične okolnosti poput bolesti ili nedostatka motivacije smatraju se beznačajnim u odnosu na emisiju. Ova spoznaja mi je usadila novi osjećaj osnaženja. Međutim, moja perspektiva se promijenila kada sam postala majka svom sinu Janu. Počela sam preispitivati ​​svrhu našeg postojanja na ovoj planeti, čvrsto vjerujući da život mora obuhvatiti nešto veće od onoga što se prikazuje u mejnstrim medijima. Ova radoznalost me je na kraju odvela na selo, gdje sam otkrio vrhunski način života.

Preporučujemo