Koncept “ljubav ne poznaje godine” je široko prihvaćen. Iako se može smatrati prihvatljivim u slučajevima kada je razlika u godinama neznatna, ovaj članak se bavi izvanrednom ljubavnom pričom Kathy Jennix, 74-godišnje bake, i Devona Aubreyja, 27-godišnjaka. Među mnoštvom ljubavnih priča koje preplavljuju platforme društvenih medija, ova priča blista na izuzetan način.

 

Kathy Jennix je samouvjereno prihvatila jedinstvenu vezu kada se povezala sa svojim životnim partnerom putem specijalizirane aplikacije za starije građane. Njihova početna prepiska prerasla je u duboku vezu, primoravajući ih da se lično sretnu. Nakon što su se ugledali, bili su odlučni da im se putevi prepliću. Njihova veza nadilazi konvencionalne norme, počevši od čisto fizičke, ali na kraju evoluira u nešto više. Iako su Devonovi roditelji bili oduševljeni što je pronašao svoju srodnu dušu nakon teškog razvoda, nisu bili svjesni značajne razlike u godinama između Kathy i njihovog sina, s obzirom da je Kathy u penziji i ima četvero djece i trinaest unučadi.

 

Nakon što su otkrili značajnu razliku u godinama, par je bio potpuno zapanjen.Nisu bili sigurni da li je to pravi izbor za njih. U početku su pokušali da obeshrabre sina od braka, ali su njihovi pokušaji bili uzaludni. Kao rezultat toga, njihova ljubavna priča proširila se društvenim mrežama, što je dovelo do priliva kritičkih komentara i molbi da preispitaju svoje izbore.

 

U izvanrednom preokretu, novinari su se našli u neviđenoj situaciji kada su prišli mladiću i doveli u pitanje njegovu odluku da odabere Keti za životnu partnericu. Na njihovo krajnje čuđenje, shvatio je da ona nevjerovatno podsjeća na njegovu pokojnu baku.

Preporučujemo