U slučajnom susretu pre više od trideset godina, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš nisu bili svesni izuzetne veze koja će ih spajati za ceo život. Njihova očaravajuća ljubavna priča, koja se smatra jednom od najzanimljivijih narativa ikad viđenih, nastavlja da cvjeta trajnom strašću koja prkosi vremenu. Iako ne skrivaju svoje lične živote od znatiželjnih pogleda javnosti, dostupni su oskudni detalji o nastanku njihove duboke veze i početku njihovog srdačnog spoja.

 

Prilikom našeg prvog susreta, nisam bio svestan činjenice da je on bio predodređen da bude moja srodna duša. Takav pojam mi je tada bio nezamisliv. Njegovo dominantno prisustvo i vitka građa nisu bili u skladu s mojim ličnim preferencijama. Uprkos tome što je bio predmet divljenja i rasprave u raznim društvenim krugovima, ostao je ravnodušan prema mom postojanju.

 

Ipak, dok je pesak vremena curio kroz pješčani sat, postepeno mi je sinulo duboko shvaćanje – naša zajednica je bila neizbježna, i jednog sudbonosnog dana, mi ćemo se ujediniti u braku. Uprkos njihovim prethodnim propalim brakovima i troje pevačeve dece i dve harmonikašove ćerke, njihove iskrene emocije su ih spojile, što je dovelo do prelepe i trajne veze. Kao svedočanstvo njihove ljubavi i sloge, blagosloveno im je rođenje njihove dragocene naslednice Zlate, koja je ubrzo postala omiljena miljenica njihove porodice. Zadivljujuća i očaravajuća slika Zorice i Kemiša, koja bilježi rane faze njihove romanse, nedavno je osvanula na ogromnom području društvenih mreža.

 

Vitka figura renomiranog harmonikaša, prikazana na slici koja je stekla značajnu pažnju na internetu, prikazuje gubitak težine od nevjerovatnih 40 kilograma. Ovo otkriće baca svjetlo na različite prepreke na koje su slavna pjevačica i njen partner naišli dok su koordinirali svoj inauguracijski sastanak. Zbog prošlih izbora za žaljenje, oklevao sam da joj priznam da sam prisustvovao sastanku tokom kojeg sam se neočekivano povezao sa Kemišem.

Preporučujemo