Neosporna razlika u muškoj i ženskoj modi evidentna je svakodnevno. Ilustrativan primjer je nedavno lansiranje Gućijevih izuzetnih plastičnih sandala, koje u njihovim buticima koštaju oko 450 eura. Zanimljivo je da su ove sandale omiljena roba u bivšoj Jugoslaviji više od osam decenija, služeći kao svedočanstvo o sve većoj i zadivljujućoj privlačnosti mode. Konkretno, svako dijete je posjedovalo one izuzetno neudobne plastične sandale koje su izazivale bolne plikove, sa brojnim perforacijama i jednom plastičnom trakom. Međutim, Gući je pronicljivo prepoznao potencijal u ovom dizajnu i genijalno ga lansirao pod vlastitim prestižnim brendom.

 

Trenutno, naš fokus leži na muškoj modi, areni koja je graciozno prihvatila ženstvenost, brišući granice između polova u određenim aspektima, posebno vidljivim u sveprisutnim trendovima koji se primjećuju na ulicama i modnim platformama. Poznate ličnosti unutar granica naše zemlje nisu izuzetak od privlačnosti modnih trendova, što je pokazao neuporedivi Dragan Kojić Keba.

 

 

Njegova nedavna kupovina jednog para sandala izazvala je neviđenu pažnju, brzo kruživši po raznim platformama društvenih medija. Zapanjujuća cijena od oko 650 eura može vas iznenaditi. „U trenucima kada je vreme presudno, a moj pomno urađen francuski pedikir se još uvek suši, u pomoć priskaču ove moderne sandale“, proglašava cenjena osoba na cenjenoj stranici „Ženski rad“.

 

Bez sumnje, društvene mreže su daleko inferiornije u odnosu na ove opaske, jer su nedavno objavile zadivljujući snimak sa prošlogodišnjeg divnog bijega na kojem Igor, cijenjeni sin naše cijenjene osobe, nosi izvanredne i primamljive egzotične sandale uz Severinu. Postavlja se pitanje da li treba razmisliti o ukrašavanju ovako elegantne obuće i da li biste, kao ugledni džentlmen, prihvatili ovaj trend?

Preporučujemo