Izvor od povjerenja blizak paru otkriva da Fahrudin nije samo običan kafanski pjevač, već i nevjerovatno popularan i vrlo cijenjen. Njegovi izuzetni kvaliteti doneli su mu značajne sledbenike, a poznato je da njegovi nastupi osvajaju publiku. Međutim, ono što ga istinski izdvaja je izvanredna veza koju dijeli sa Borkom. Zajedno čine očaravajući par koji odiše ljubavlju i harmonijom.

 

Koncerti Aleksandre Prijović nisu samo obradovali njene fanove, već su bili i snaga ujedinjavanja cele njene porodice. Naime, njena majka Borka, koja je ranije oklijevala da javno podrži Aleksandrinog partnera Fahrudina Buljubašića, sada ga ponosno prati na ovim nastupima. Njihova veza je izdržala test vremena, a Fahrudin otvoreno dijeli svoja iskustva iz bračnog života i svoje odrasle djece na svom Instagram nalogu, koji ima sjedište u Austriji.

 

 

Štaviše, Aleksandra mu se duboko divi zbog neuporedive brige i naklonosti prema svojoj majci, koja je pretrpela velike teškoće. Lijepo je svjedočiti da je neko konačno voli i poštuje kako ona zaslužuje. Štaviše, Faksine kolege ga visoko cijene zbog njegove zarazne vedrine, duhovitosti i vječne spremnosti na humor. To je bilo evidentno u nedavnom incidentu u kojem je zaigrano podvalio svoje komšije u zgradi u kojoj stanuje, nesvjestan do koje će se zaprepašćujuće mjere ta šala odvijati. –

 

 

“Ovih 50 evra sam našao na ulazu u zgradu u kojoj živim, ostavio sam cedulju na zidu na kojoj sam napisao: Ako neko od komšija izgubi 50 evra neka me pozove.” Vjerovali ili ne, trojica su imala istu priču, neočekivano su se posvađali i nisam mogao da ih smirim. Jedan od njih je pozvao policiju i policija ih je odvela u stanicu. Dakle, sva trojica su pod istragom”, rekao je Fax.

Preporučujemo