U intervju sa Majom Marinković, otkrila je sljedeće:” Došlo je do promene teza, zameraju meni koji sam iskreno rekla i dokazala da sam u svemu bila u pravu i dao crno na belo, a ne osuđuje se onaj ko je bio zauzet slanjem i varanjem devojke.

 

Da sam na njenom mestu stavila bih svoju sliku, jer mislim da sam joj otvorila oči sa ovim, „Ali ima žena koje su siromašne i pate, i radije bi živele u laži po svaku cenu samo da bi ostale sa tim čovekom Ovo je, po mom mišljenju, više ‘ljubav’ nego dobročinstvo.” Da li ste naišli na pretnje Aleksandrinih fanova? – „Da, prijete mi, šalju svašta svaki dan, ali to me ne pogađa i ne zanima.

 

Stalno me zvao, slao poruke, govorio sve najgore o njoj. Rekao mi je da je s njom samo zbog obožavatelja i zbog toga što za to zivi,ne moze da je gleda ocima i to dokazuje.Sada je glupa pa sve ignorise i to je totalno njen problem. Car je zaista ispoljio nasilje prema Maji, a zbunjujuće je zašto Aleksandra tek sada pominje svoja iskustva. – Ne podržavam nasilje, ali kako nije bio nasilan prije poruka koje je Maja objavila?

 

Pre neki dan je rekla da je tukao, vrebao, drogirao se, varao itd. Pa, ako je sve ovo tačno, kakvog čoveka tražite? Ali problem je nastao kada sam sve objavio, pa se “gospođica” tek tada svega sjetila. Zaista smiješna priča.” Da li je car pokazivao bilo kakvo nasilje prema vama? – „Da, ali i ja sam prema njemu. Ljudi su imali priliku vidjeti da je za vrijeme našeg boravka u zadruzi jedina razlika što ja ne igram na kartu žrtve, za razliku od mnogih.”

Preporučujemo