Milena Popović, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, juče je doživela nemio incident pošto je izbio požar u njenom domu na Banovom brdu. Srećom, stan je tokom incidenta bio prazan, a nalazio se u Novom Sadu. Ističući odsustvo nastradalih, Milena samouvereno iskazuje zadovoljstvo, uprkos značajnoj šteti koju je naneo požar. Kako samouvjereno kaže, ovaj incident će sigurno proći i postati samo sjećanje na prošlost.

 

 

Dok istražitelji još uvijek nisu sigurni o uzroku požara, oni aktivno rade na praćenju lanca događaja koji su doveli do ove katastrofe. Nakon incidenta, Milena je neustrašivo podelila komentare koje je dobila na svom Instagram nalogu. Uprkos brojnim nepromišljenim i neprimerenim primedbama, Milena je donela svesnu odluku da istakne pozitivne aspekte situacije. Svojim riječima, izrazila je zahvalnost brojnim dobrodušnim pojedincima koji ih podržavaju, uz samouvjereno tvrdnju da će oni koji šire negativnost na kraju nestati u vlastitoj zlonamjernosti. Pored toga, Milena je prelepo prenela snažnu poruku ljubavi i dobrote, koja će neminovno pobediti sve oblike negativnosti.

 

Milena se samouvereno obratila javnosti, izražavajući šok i iznenađenje tokom ovog incidenta. Ona željno očekuje dolazak policije i naknadnu istragu. Devastacija kojoj je svjedočila po povratku u stan ostavila ju je bez teksta. Dok čeka vlasti, Milena je i dalje nesigurna u vezi sa uzrokom ove pojave, ali se uzdržava od spekulacija.

 

Ipak, priznaje da će ovaj nesretan događaj nesumnjivo ostaviti trajan uticaj na njen život. Uprkos izazovima, Milena ima pozitivan stav i snagu crpi iz nepokolebljive podrške i pomoći svojih najmilijih, koji će je voditi kroz ovu tešku situaciju.

Preporučujemo