Nedavno se ukazala zadivljujuća prilika da se cijenjena umjetnica Severina Vučković upusti u novi poduhvat uz uvaženog Milorada Dodika u Republici Srpskoj. Sa velikim zadovoljstvom prenosimo izvanrednu vijest da je spremna da preuzme ulogu najskupljeg voditelja u cijelom regionu, što potvrđuju ugledni izvori u Republici Srpskoj. Severina je elokventno izrazila da su vođeni preliminarni razgovori sa sinom Milorada Dodika.

 

 

Međutim, kada je otkrila da njegov otac Milorad ima potpunu kontrolu, ona je nažalost odustala od tog poduhvata. Severina je odlučno ustvrdila svoju nespremnost i nesposobnost da se poveže s televizijskom mrežom čiji vlasnik negira tragični genocid u Srebrenici i gaji stav prema hrvatskom stanovništvu na međunarodnom planu. Proslavljeni muzičar Aleksandar Vuksanović, nadaleko poznat kao Aca Lukas, graciozno je prekinuo duet sa cenjenom Severinom Vučković zbog prisustva pogrdnih opaski upućenih srpskoj zajednici.

 

 

Ovaj talentovani pevač, koji je nastojao da stvori senzacionalno muzičko remek-delo uz svog cenjenog kolegu, priznao je da je njihova saradnja postala uzaludna. „Kao umjetnik, izuzetno poštujem pojedince svih nacionalnosti, jer je njihova nepokolebljiva podrška ono što ispunjava moje nastupe širom svijeta. Ja gajim duboku naklonost prema svakom pojedincu, bez obzira na njegovu nacionalnost. Nažalost, moj cijenjeni kolega se pomalo zanio njene izjave, ali dok shvati ozbiljnost svojih reči, biće kasno“, staloženo i dostojanstveno je izrazila pevačica.

 

Aca Lukas je  izrazio dobre želje za njene buduće poduhvate, dok je čvrsto potvrdio svoju odluku da ne sarađuje sa njom nakon njene zabrinjavajuće izjave o srpskom narodu. Istaknuto je da je Vučković navodno Srbe označila kao naciju povezanu sa genocidom, a u medijima se pisalo da odbija da radi sa pojedincima koji ne priznaju navodne tragične događaje koji su se dogodili u Srebrenici. Zanima me šta mislite o cenjenoj pevačici Severini Vučković.

Preporučujemo