Brena, cijenjena pjevačica Balkana, krasila je pozornicu svojim očaravajućim nastupima već četiri decenije. Njene vrijedne zlatne dlake, zajedno s njenim neusporedivim smislom za modu koji je povremeno koketirao s nekonvencionalnim, učinili su je odmah prepoznatljivom. Ipak, ovaj balkanski pandan Madoni dosledno se pridržava najsavremenijeg modnog duha vremena.

 

 

U nedavnom govoru, Brena je otkrila zadivljujuće otkriće iz proteklih trideset pet godina, u kojem je zapanjujuće uložila znatnu svotu od 6.000 konvertibilnih maraka u naizgled neupadljivu majicu. Kako bismo efikasno prenijeli svoje ideje i uvjerili druge da vide stvari iz naše perspektive, bitno je da se izrazimo na elegantan i uvjerljiv način. Poznata pevačica otvoreno je priznala da se obično kloni razmetljivog prikazivanja svoje odeće, ali nije mogla da odoli privlačnosti moderne bluze koja je zahvatila scenu. “Te izuzetne bluze postale su oličenje stila, sa šljokicama koje su vladale kao najtopliji trend. Da bi se neko smatrao istinskim sjajem, jednostavno ih je morao posjedovati”, nostalgično se prisjetila. “Čini se kao da se to dogodilo tek juče.” Tokom nedavnog intervjua za uglednu srpsku platformu, Brena je ispričala priču o tome kako je dobila željenu bluzu u očaravajućem gradu Minhenu u Njemačkoj po prilično previsokoj cijeni od 6.000 maraka, što se u to vrijeme smatralo astronomskim.

 

Raskošni hotel Intercontinental poslužio je kao mjesto za vjenčanje, gdje je bio domaćin niza ekstravagantnih ceremonija. Prema izvještajima, organizatori nisu štedjeli novca, izdvojivši nevjerovatnih 50.000 njemačkih maraka za organizaciju vjenčanja. Lista gostiju se sastojala od pojedinaca iz raznih krajeva svijeta, dajući internacionalni štih ovoj aferi. Epikurejsko iskustvo ponuđeno na vjenčanju bilo je zaista izvanredno, sa nevjerojatnih 650 jela pomno izrađenih i predstavljenih na zadovoljstvo gostiju. Ukupno 22 praseta su stručno pečene na ražnju, a sama torta bila je visoka pet spratova koja izaziva strahopoštovanje.

 

 

Preporučujemo