Petar Graši i Hana Huljić nedvojbeno su zauzeli žarište hrvatskog estrade. Zadivljujuća priča odvijala se kada se Petar Grašo, nakon dugogodišnje veze od 23 godine, razišao sa svojom zaručnicom Danijelom Martinović. Hrvatska javnost kolektivno je izrazila negodovanje prema Petrovom izboru da krene na romantično putovanje sa 14 godina mlađom mladom Hanom Huljić. Razotkrivajući tajnu vezu koja je trajala godinu dana, dok su još bili zapetljani s Danijelom, njihova zajednica postala je tema velikih intriga i diskursa. Imala je duboko povjerenje u cijenjenu porodicu Huljić, jer se njihova veza širila dalje od pukog poznanstva i obuhvatala i lično prijateljstvo i profesionalnu saradnju.

 

Izvanredno sa svojih šest godina, Hana je krasila reflektore Danijelinom zadivljujućom melodijom i vizuelno zadivljujućom produkcijom “Neka mi ne svane”. Međutim, kao i kod svake zamršene veze, postoji neispričana priča o Petruovoj umiješanosti u njen život, a tajni šapati nagađaju njegovu čežnju za potomstvom, želju koju Danijela, nažalost, nije mogla ispuniti. Nakon samo tri mjeseca njihove veze, odnosno braka, Hana se našla u produženom stanju, a prije samo mjesec dana blagoslovljeni su dolaskom dragocjene djevojčice po imenu Alba.

 

Ono što je ovu situaciju činilo posebno intrigantnom je činjenica da je Grašo trebao krasiti scenu iste večeri, zbog čega nije mogao stati na stranu svoje voljene supruge tokom značajnog rođenja njihovog nasljednika. Tonči Huljić, cijenjeni Hanin otac, izrazio je razočaranje Petrom što nije odgađao nastupe u ključnom periodu predstojećeg porođaja njegove voljene.

 

“Naše zajedničko vrijeme je nažalost malo, jer je ova sezona preplavljena koncertima koji su ranije bili zakazani za prošlu godinu, ali su naknadno pomjereni za ovo ljeto zbog neviđenog uticaja korona virusa. Shodno tome, trenuci koje sam podijelio s mojom porodicom održavaju izjednačenje veći značaj u mom srcu. Zaista sam zahvalan na cijenjenoj ulozi kojom sam blagosloven kao roditelj”, ljubazno je izrazio.

Preporučujemo