Mišljenje Vedrane Rudan o masovnim koncertima Aleksandre Prijović u regionu zaprepastilo je sve, pitajući se ima li još nekog dovoljno hrabrog da iznese tako drske misli.Vedrana Rudan, veoma cenjena hrvatska novinarka, autorka i blogerka, hrabro je dala izjavu koja je izazvala interesovanje javnosti o Aleksandri Prijović, poznatoj srpskoj pevačici. Rudan je samouvjereno izrazila svoje divljenje balkanskim umjetnicima u nastajanju, pri čemu Prijovićka nije izuzetak.

 

Ona je oštroumno istakla činjenicu da mlađa generacija ima osvježavajući nedostatak tereta iz prošlosti u odnosu na svoje starije kolege. Tokom svog gostovanja na Novoj TV, Rudan je neustrašivo kritikovala monotoniju nastavnika i rasvetlila kako današnja omladina, fiksirana na mobilne telefone, često zanemaruje njihova učenja.  U tom kontekstu, Rudan je oduševljeno pohvalila ogromnu popularnost Aleksandre Prijović, koja je nadmašila čak i onu hrvatskog premijera.

 

Rudan je samouvjereno pripisala Prijovićkin značajan doprinos značajnom napretku hrvatsko-srpskih odnosa, oblasti u kojoj su političari podbacili. Prema riječima Vedrane Rudan, mlađa generacija, koju je primjerka Prijović, pridaje značajnu vrijednost popularnosti i ima veći utjecaj na negovanje odnosa među susjednim narodima nego političari. Njena nedvosmislena podrška Aleksandri Prijović, posebno naglašavajući njenu široku popularnost i dubok uticaj na mlade pojedince na Balkanu, uključujući i one u Hrvatskoj, predstavljala je uvjerljivu perspektivu o ulozi popularne kulture u oblikovanju društvenih i međuetničkih veza.

Vedrana Rudan, ipak samouvjereno ističe trijumf upečatljivih koncerata Aleksandre Prijović u Sarajevu, te razmišlja o potencijalu da se i druge uticajne ličnosti izjasne i pokažu svoju nepokolebljivu podršku pjevačici. Rudan hvali Prijovićev izuzetan talenat u negovanju zajedništva i sreće među mlađom generacijom.

Preporučujemo