U 2017. godini, hrabra žena po imenu Milica, nastanjena u Stepojevcu, ogolila je svoju dušu i otkrila duboku ispovest koja je osvetlila transformativno putovanje na koje je krenula zbog teške zavisnosti. Danas vam predstavljamo njenu zadivljujuću priču, ne ostavljajući nijedan detalj neistražen.

Moja fascinacija intimnošću se prvi put pojavila kada sam naišla na kolekciju eksplicitnih filmova koji prikazuju različite seksualne susrete. Pogled na žene oblina, koje su samouvjereno plijenile pažnju muškaraca koji su bili ponizni u njihovom prisustvu, u meni je zapalio neporecivo uzbuđenje koje je nadmašilo sva prethodna iskustva s animiranim fantazijama. To je podstaklo intenzivnu želju da otelotvorim privlačnost i poželjnost tih žena, što me je potom dovelo na stazu na kojoj sam počeo da percipiram i tumačim sve kroz sočivo seksualizacije. Sa nepunih 14 godina doživeo sam svoju prvu romantičnu vezu, iu tom periodu se moja zavisnost manifestovala na nov, opipljiv način.

Međutim, malo sam znao da će, usred moje potrage da prevaziđem traumu koju mi ​​je nanio moj silovatelj, sudbina još jednom okrutno ispreplesti naše puteve, ponovo me spojiti sa istom osobom koja me je nemilosrdno gušila i podvrgla nezamislivim mukama.Nakon ovog konkretnog događaja, sestra je donijela odluku da se preseli iz okvira svoje trenutne životne situacije, jer je bila mučena osjećajem nesigurnosti i nelagode u prisustvu stalnog priliva muških pojedinaca koji posjećuju prostorije.  Naravno, žene oženjenih muškaraca nisu bile zadovoljne mojim angažmanom. U brzom preokretu, cijela zajednica se okrenula protiv mene, ne ostavljajući mi drugog izbora osim da se preselim.

 

 

Kao rezultat toga, sada živim u drugom gradu, tražeći nove početke. Razmišljam da potražim pomoć za svoju nevolju, ali mi je teško odoljeti snažnom iskušenju vođenja intimnih susreta sa svakim muškarcem kojeg sretnem u ovoj nepoznatoj i primamljivoj zemlji.

Preporučujemo