Dalila i Car su se pomirili, a istina je konačno izašla na vidjelo na društvenim mrežama. Dalila Dragojević je prošle godine samouvereno okončala svoj petogodišnji brak zbog jake ljubavi prema Filipu Cari, u kojeg se zaljubila tokom zajedničkog vremena u rijalitiju sa bivšim suprugom Dejanom. Uprkos njihovim zajedničkim naporima da spasu svoju vezu, njihova veza se na kraju pokazala kao kratkotrajna. Nakon raskida, obje strane su razmijenile čvrste i uporne riječi.

 

 

Dejanova bivša supruga je nestala iz očiju javnosti, ostavljajući nas u nedoumici o njenom emotivnom stanju na duži period. Međutim, nedavno otkriće Dalilinog i Carevog pomirenja pogodilo je javnost kao ogromna bomba.

 

Ovaj neočekivani razvoj događaja sve je zaprepastio, pogotovo što je Filip tek nedavno prekinuo vezu sa Aleksandrom Nikolić. Na društvenim mrežama mnogi su komentarisali da su njihovi postupci marketinški trik, dok su drugi tvrdili da je sve istina, što su akteri priče nastojali što duže sakriti od javnosti. Sve je zaintrigiralo pismo koje se pojavilo na Instagramu, a koje je glasilo: – Istina je da su Dalila i Car ponovo u vezi. Njegove stranice su prve otkrile i podijelile sretne vijesti.

 

Ovo je još uvijek skriveno od javnosti, pa vas molim da izbrišete priču, dok se ne ozvaniči – stoji u poruci koju je objavila jedna Instagram stranica i zbog koje je mreža sada u plamenu. Dalila je također sve učinila još zanimljivijim. Na svojoj Instagram priči objavila je sljedeći naslov. – Zaljubljena greškom, zašto mi je tako teško da ti ponovim – pročitao je njen citat. Mnogi njeni obožavatelji čvrsto vjeruju da je ove riječi posvetila Caru. Međutim, ključno je napomenuti da ove spekulacije tek treba da budu potvrđene ni sa jedne strane.

Preporučujemo