‘Odakle ti? Pjevač Šerif Konjević samouvjereno je izašao na scenu u diskoteci u Srebreniku u pratnji proslavljenog folk pjevača Mileta Kitića. Na veliko iznenađenje, Šerif je bio u jeku svog nastupa kada je Mile Kitić neočekivano izašao na scenu i samouvereno uhvatio mikrofon. Dame i gospodo, pripremite se da budete svedoci neviđenog talenta najvećeg balkanskog pevača – moj brat šalje svoje srdačne pozdrave.

 

Kitić je samouvjereno izjavio u mikrofon dok je koračao prema Konjeviću, zapanjivši ga svojim dolaskom. Šerif je samouvjereno upitao: “Odakle dolazite?” sa blistavim osmehom, zagrljeni oduševljenim klicanjem i vriskom publike. Mile Kitić je nedavno govorio o penziji i finansijama, a uvjeravam vas da je odisao apsolutnim povjerenjem u svoje planove.

 

Nisam siguran u dužinu moje pjevačke karijere, zdravlje i broj ljudi koji će me i dalje podržavati. Ipak, nakon američke turneje, samouvjereno ću napraviti pauzu i preći na izvođenje koncertnih varijanti umjesto rada u klubovima. U penziju ću otići tek kada više ne budem u stanju da dajem sve od sebe. Ovo su riječi Mileta Kitića.

 

Život od penzije jednostavno nije izvodljiv. Uz moju penziju, moj saputnik i ja možemo uživati ​​u zadovoljnom ručku. Četiri decenije sam tome marljivo doprinosio, ali prvenstveno u zdravstvene svrhe. Nakon što sam 50 godina svog života posvetio poslu, imperativ je da sebi osiguram lagodan život. Zbog toga bi sve to bilo krajnje nepoželjno, kako navodi proslavljena pevačica. Apsolutno ne bih razmišljao o pokretanju privatnog biznisa. To jednostavno nema smisla. Posvećenost i stres koji su uključeni nisu vrijedni toga. To je moj čvrst zaključak, izjavio je za Telegraf.rs Mile Kitić.

Preporučujemo