Uprava nas je uvjerila da će se ova nadolazeća sezona značajno razlikovati od svojih prethodnika. Vratiće se Milena Kačavenda, Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić, Aleksandar Požgaj, bivši političar i renomirano rijaliti lice, i Sofija Una. Iako je bilo glasina o potencijalnom povratku prethodnih takmičara, zvanični detalji su ograničeni, a možemo očekivati ​​da će dugo očekivana nova sezona početi početkom septembra.

 

 

Obožavaoci su čvrsto uvjereni da će Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović još jednom igrati značajne uloge u novoj sezoni renomiranog rijaliti programa,  jer su Matoru nedavno intervjuisali novinari povodom emisije. Pre samo mesec dana, par je strastveno izrazio nepokolebljivu ljubav jedno prema drugom.

 

 

Čini se da su sada potpuno spremni da krenu u sljedeću fazu svoje veze i prigrle radosti roditeljstva. Tomić samouvjereno otkriva da bi njihov dragocjeni zavežljaj radosti čak mogao ući u ovaj svijet u zadivljujućem carstvu rijalitija. Jovana i Anita aktivno traže donatora za oživotvorenje svog koncepta. Osim toga, postoje izvještaji da se Tomić već obavezao da će preći u “Eliti” i da je čak osigurao ugovor. Jedan od uslova njenog sporazuma je da će imati svoj poseban stan ako ostane u drugoj državi.

 

Ovaj zahtjev liči na onaj koji je prethodno odobren Miljani Kulić. “Već mi nedostaje rijaliti, osećam se kao drugi dom i navikavam se da tamo živim. Čak i da sam trudna, uživala bih kada bih imala priliku da se vratim u kuću.” ‘, rekla je Matora u pomenutim medijima. Ne može se poreći da su gledaoci fascinirani iščekivanjem da vide trudnu takmičarku na ekranu.

Preporučujemo