Supruga Mila Đukanovića suočava se sa salvom uvreda sa cijelog interneta zbog haljine koju je odabrala za Charlesovo krunisanje, pristižu mnogobrojni negativni komentari. Britanci su bili potpuno opčinjeni suprugom Mila Đukanovića. Tokom jedne od završnih predsjedničkih dužnosti, Milo Đukanović je sa suprugom Lidijom otišao u Veliku Britaniju na krunisanje kralja Čarlsa. Lidijin zadivljujući stajling je kod nekih izazvao divljenje, dok je kod drugih izazvao oštre reakcije. Među brojnim gostima, Lidija je uspela da se istinski izrazi, skrenuvši pažnju na hrabar izbor žute Valentino haljine.

 

 

Osim što joj je toalet odlično stajao, važno je priznati da je u ovaj odjevni predmet uložila preko 10.000 dolara. Neki su dovodili u pitanje vrednost nekoliko metara materijala, dok su drugi to iskoristili kao priliku da kritikuju Milovu politiku. Međutim, neosporna istina je da je Lidija, kao i svaka druga žena, želela da se oseća lepo i jedinstveno, a velika je verovatnoća da je upravo to i postigla.

 

S obzirom na to da je i dalje obavljala ulogu prve dame Crne Gore tokom Čarlsovog krunisanja, dostojalo joj je da se odluči za izrazito i prestižno ruho koje bi je izdvajalo od ostalih imućnih i uticajnih prisutnih. Haljina je pobrala brojne pohvale, čime je uspješno ostvarila svoju namjeru.

 

Radi se o izvrsnoj haljini A kroja, ukrašenoj nježnim naborima i strateški dizajniranoj da prikrije sve nesavršenosti dok naglašava njene najbolje crte lica. „Lidija Đukanović u haljini koja košta oko 11.000 dolara je poruka našoj sirotinji“, jedan je od negativnih komentara o prvoj dami Crne Gore i njenom ekstravagantnom stilu.

Preporučujemo